Kolay Haber

Honda Jazz'ın hibrit teknolojisi tanıtıldı

Teknoloji

Japon otomobil markası Honda, Jazz adını verdiği modelinin hibrit versiyonunun tanıtımını yaptı

Japon otomobil markası Honda, jazz modelinin hibrit versiyonunu tanıttı. e:HEV hibrit teknolojisi ile performanslı ve yüksek verimlilik seviyesine sahip bir sürüş deneyimi sunan araç, yeni kompakt sınıf model artan yolcu konforu, ileri teknoloji, gelişmiş araç içi bağlanabilirlik çözümleri ve uzaktan hizmet erişimi gibi çözümler sunuyor.

Yeni Honda Jazz bünyesinde barındırdığı donanım ve teknolojilerle donattığı hibrit versiyon aracını piyasaya sürüyor. Honda’nın 2022 yılında tüm modellerinin elektrikli veya hibrit olmasını hedefleyen ‘Elektrik Vizyon Stratejisi’nde önemli bir yere sahip olan yeni Honda Jazz’ın 2020 yılının yaz aylarında Avrupa genelinde satışa sunulması bekleniyor. ‘Elektrik Vizyon Stratejisi’ kapsamında oluşturulan ‘e:Technology’ markası altında e:HEV logosunu taşıyan ilk model olan Jazz’ın ayrıca bir de Crosstar versiyonu olacak.

Sıfır km’den 100 km’ye 9,4 saniyede çıkabilme kabiliyetine sahip araç, 298 litre bagaj hacmi ve ileri teknoloji donanımlarıyla dikkat çekiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelişmiş e:HEV hibrit teknolojisi

Şirketten yapılan açıklamaya göre Japon devi bir ilk gerçekleştirerek yeni Jazz’ı Avrupa genelinde son derece gelişmiş bir hibrit güç-aktarma sistemiyle satışa sunacak. Markanın yeni e:HEV logosunu taşıyan yeni Jazz; sınıfının lider konfor ve fonksiyonellik özellikleriyle yüksek performans ve verimlilik seviyesini aynı potada eritmek üzere tasarlandı.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.