Kolay Haber

Fortnite: Coral Castle'daki Yüzükler ve tüm konumların haritası!

Teknoloji

Zaman azalıyor ve bu yüzden 4. sezonun 5. haftasından itibaren zorluklara çoktan ulaştık. Bu sefer Coral Castle'da havada dört yüzük bulup toplamalısın. Açık mavi halkaların tüm konumlarını size göstereceğiz, böylece 25.000 Sezon XP'si hesabınıza mümkün olan en kısa sürede yatırılabilir.

Bu 5. hafta mücadelesinin açık mavi halkalar yerden sadece birkaç metre yüksekte havada süzülüyor. Yani, savaş otobüsünden atladıktan sonra uzun zaman önce toplayabildiğiniz yüzüklerle ilgili değil. Mercan adasını B2 koordinatında bulabilirsiniz .

Coral Castle'da havada yüzükler bulun

Tam olarak ifade edecek olursak, Sezon 4'te 5. haftadaki meydan okuma çağrısı sizden: "Coral Castle'da havada yüzük toplayın (4 parça)." Bu görevi tamamladığında ödül olarak alacak olan 25.000 sezonluk EP ile, Battle Pass seviyenizi yükseltirsiniz. Haritayı yakınlaştırdık ve Coral Castle'daki halkaların dört yerini de işaretledik . Konumların ayrıntılı açıklamalarını arıyorsanız, aşağıda bulacaksınız.

Mercan Kalesi'nde havada dört yüzüğü de bulabilirsiniz.

Mercan Adası'ndaki halkaların çoğu, tek tek binaların çatılarında bulunabilir. İner inmez koleksiyon parçalarının ışıltısını görebilir ve işaretlerin yardımıyla çoğunu çok fazla yardım almadan bulabileceksiniz.

Coral Castle'da 1 numaralı yüzük

İlk yüzüğü bölgenin güneyindeki küçük adada bulabilirsiniz. İşte kumda yalnız küçük bir bina. Üzerinde solda büyük kırmızı bir çarpı işareti bulunan açık mavi bir halkanın üzerinde durduğu altın kubbeden bunu kolayca tanıyabilirsiniz .

İlk yüzük Mercan Kalesi'nin güneyindeki altın kubbede yüzüyor.

Coral Castle'da 2 numaralı yüzük

Alanın ortasındaki çok büyük yapının çatısında 2 numaralı halka asılıdır . Burada, konuma ulaşmak için kesinlikle bazı malzemelere ihtiyacınız var. Halkayı toplayabilmek için bir merdiven de gereklidir. İnişte önce bu yüzüğü hedef almak iyi bir strateji olabilir.

Coral Castle'daki en büyük çatısında, ikinci halka havada süzülüyor

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.