Kolay Haber

EA, FIFA 21 için bir demo çıkarmıyor! - Daha önce hiç yapılmamıştı

Teknoloji

FIFA 21 için demonun bu hafta yayınlanacağını varsaydık, ancak EA bu ​​yıl bir demo versiyonunu yayınlamayacağını açıkladı.

Haberkolay.net - FIFA'nın demo geleneği sona erdi çünkü bu yıl FIFA'nın en son sürümünün deneme sürümü olmayacak .Ne oldu? EA Sports, Twitter üzerinden bu yıl FIFA 21 için bir demo yayınlamayacağını duyurdu. Geliştirici, tam sürümü geliştirmeye odaklanmak istiyor:

Twitter içeriğinin görüntülenmesi iptal edildi . Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi edinin .
FIFA 21 için bir demo yayınlamayacağız. Bunun yerine geliştirme ekibimiz, mevcut ve yeni nesil konsollarda mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunmaya odaklanıyor. EA PLAY üyelerinin 10 gün içindeki lansmanını ve 9 Ekim sürümünü dört gözle bekliyoruz.

Bu neden önemli? FIFA oyunlarının demolarının uzun bir geçmişi var. Hemen hemen her yıl yeni bir FIFA şubesi yayınlanmadan önce bir demo sürümü çıktı.

Bu demoda, oyuncular birkaç kulüp ile çevrimdışı maçlar oynayabilir ve yeni özellikleri deneyebilir. Ayrıca bu yıl oyuncular demoyu dört gözle bekliyorlardı:

Demo, sonunda beni FIFA 21'e ikna etmek için bunu yapmak zorunda

FIFA 21'i daha önce nasıl oynayabilirsiniz? FIFA 21 ne zaman çıkacak?

FIFA 21'in resmi sürümü 9 Ekim'dir. Ancak özel bir sürüm alan oyuncular 6 Ekim'de başlayabilir .

EA Play ile ilk sizsiniz : EA Play üyesiyseniz, 1 Ekim'den itibaren FIFA 21'i daha erken oynayabilirsiniz . Bu, EA Play üyelerine, Ultimate Team'i piyasaya sürülmeden tam 8 gün önce başlama ve kurma şansı veriyor.

Ancak oyun süresi 10 saat ile sınırlıdır. Tüm ilerlemeler tam sürüme taşınır. EA Play; PS4, Xbox One, Origin ve Steam'de mevcuttur.

Üstelik, EA Play Pro premium hizmetine sahipseniz, 10 saat sınırı olmadan 1 Ekim'den itibaren FIFA 21'e sınırsız erişime bile sahip olabilirsiniz. EA Play Pro şu anda yalnızca Origin üzerinden kullanılabilir ve bu nedenle konsol oyuncuları için bir seçenek değildir. Birçok oyuncu eksik FIFA 21 demosuna şüpheyle tepki gösterdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.