Kolay Haber

Call Of Duty Warzone Neden Tüm Araçları Kaldırdı? Ne Zaman Normale Dönecek?

Teknoloji

Araçlar, yeni oynatma listesi güncellemesinin ardından Call of Duty: Warzone'a geri dönüyor. Call of Duty Modern Warfare 8 Eylül güncellemesi

Haberkolay.net – Oyunun yaratıcıları, Call of Duty Warzone'da ezber bozan bir aksaklık keşfettikten sonra, oyundaki tüm araçları devre dışı bıraktılar; Endişelenmeyin, geçici olarak devre dışı bırakıldılar ve yakında geri dönecekler.

Oyunun geliştiricisi Infinity Ward , oyun biten bir aksaklık keşfettikten sonra battle royale ücretsiz oynanabilen oyundaki tüm araçları kaldırdı. Bu aksaklık, bir oyuncu haritada belirli bir noktaya gittiğinde ve oyuncular oyunun sınırları dışına çıkmaya çalıştığında ekranda görünen "savaş alanına geri dön" bildirimini tetiklediğinde ortaya çıkar.

Normal durumlarda, oyunculara savaş alanına dönme şansı verecek bir geri sayım başlayacaktı. Arıza nedeniyle , oyuncunun istediği kadar sürmeye devam etmesine izin verilir. Ancak, araçtan ayrılmalarına izin verilmiyor, bu da başka bir şey yapma yeteneklerini kısıtlıyor.

Sonuçta oyun, aksaklık nedeniyle maçtaki tüm oyuncular için sona erer. Call of Duty Warzone | Battle Royale Warzone'dan Kaldırılan Araçlar Call of Duty Warzone , Mart 2020'de piyasaya sürülen battle royale oyununu oynamak için tamamen ücretsiz bir oyundur.

Resmi olarak Call of Duty Modern Warfare'in bir parçasıdır , ancak daha çok bağımsız bir oyundur. Bu, oyuncuların oynamak için sistemlerinde Modern Warfare yüklü olmasına gerek olmadığı anlamına gelir. Oyunun 60 milyondan fazla kez indirildiği bildirildi .

Oyunun geliştiricileri sorunu bir an önce düzeltmek için aksaklık üzerinde çalışırken, tüm araçları savaş alanı Warzone oyunundan çıkardılar . Araçlarla ilgili bu kötü aksaklık, geliştiricilerin bunları geçici olarak kaldırmasına neden oldu. Şu an itibariyle, savaş bölgesindeki araçların iadesi ile ilgili resmi bir kelime veya duyuru yok.

Bazı kaynaklar ve raporlar, oyunun yaratıcılarının genellikle oyunun düzenli güncellemelerini yaptıklarını ortaya koydu. Bu güncellemeler , geliştiricilerin daha sonra gidermesi gereken bazı hatalar ve aksaklıklarla birlikte oyuna yeni değişiklikler ve içerikler getiriyor . Önceden, bazı hatalar ve aksaklıklar, oyuncuları maçları kazanmak için kullandıklarından endişe duymuyordu. Ancak bu son aksaklık bir işe yaramadı; bunun yerine, tüm oyunun çökmesinin arkasındaki sebep buydu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.