Kolay Haber

Ashes of Singularity: Escalation ücretsiz oldu

Teknoloji

Humble Bundle, bir RTS oyunu olan Ashes of Singularity: Escalation'ı ücretsiz yaptığını açıkladı. Kullanıcıların oyunu Steam kütüphanesinden indirebileceği belirtildi.

Humble Bundle, piyasaya sürdüğü bedava oyunlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ücretsiz olarak kullanıcıların hizmetine sunduğu yeni oyunu ise büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor. 2016 yılında piyasaya çıkan Ashes of Singularity: Escalation’un ücretsiz olduğu müjdelendi. Bir strateji oyunu olan RTS oyununun, 48 saat boyunca ücretsiz olması kullanıcıları bir hayli mutlu etti. Ashes of Singularity: Escalation’u talep eden oyun severler, Steam kütüphanesinden ulaşabiliyor.

İlk olarak DirectX 12 desteği ile çıkan oyun Ashes of the Singularity için ek paket olarak Kasım 2016’da piyasaya sürülen Escalation’un özelliği ise asıl oyuna ihtiyaç duymadan oynanabilmesiydi. 2017 yılında, oyuna ek olarak yeni birimler, haritalar ve geliştirmeler içeren ek paket, Ashes of Singularity ile birleştirilmişti. 

Gerçek zamanlı savaş sahnelerinin olduğu oyun piyasaya sürüldüğü zaman yüksek donanım özelliğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Ortalama inceleme puanına sahip alan Ashes of Singularity: Escalation, bilim kurgu temell, gerçek zamanlı strateji oyunu oynamayı sevenler için geliştirilmiş bir yapım olduğu belirtiliyor. 

Ashes Of Singularity: Escalation’ı Ücretsiz İndirmek İçin Buraya Tıklayın.

Oyunun sistem gereksinimlerini sizler için derledik. 

Minimum:
İşletim Sistemi:  Windows 10 / 8.1 / 7 (64 bit)
İşlemci: 4 çekirdekli Intel / AMD işlemci
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: 2 GB GDDR5 NVIDIA GeForce 660 / AMD R7 360 veya daha iyisi
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 27 GB kullanılabilir alan

Önerilen:
İşletim Sistemi:  Windows 10 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i5 veya eşdeğeri
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: 4 GB GDDR5 NVIDIA GTX 970 / AMD R9 390 veya daha iyisi
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.