Kolay Haber

Süper Lig Ne Zaman Oynanacak

Spor

UEFA, yarım kalan liglerin tamamlanması gerektiğini vurgulayarak önemli açıklamalarda bulundu. UEFA maçları ve yerel liglerin ne zaman tamamlanacağı açıklandı.

UEFA Yönetim Kurulu, yarım kalan liglerin devam edip etmeyeceği yönünde istişare yapmak için video konferans yoluyla toplantı yaptı. Avrupa’da ve Türkiye’de futbol maçlarının devam edip etmeyeceği yönünde tarihi bir karara imza attı.

Video konferansın ardından resmi internet sitesinden konuyla ilgili açıklama geldi. Söz konusu açıklamada Ağustos ayında oynanması planlanan UEFA maçlarından önce yerel liglerde sezonun tamamlanması kararı aldı. 

Aynı zamanda, UEFA Yönetim Kurulu’nun Avrupa'daki liglerin devam etmesini istediklerini ve söz konusu maçlarda en iyi sağlık koşullarının sağlanmasının öncelikli olduğunu söyledi.Açıklamaya göre, Türkiye’de de Süper Lig ve alt lig maçlarının Ağustos ayına kadar tamamlanması kararlaştırıldı. Bu kararın ardından ise gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrildi. TFF’nin yarım kalan ligleri tamamlamak amacıyla yeni bir takvim belirleyeceği kaydedildi. Ortaya atılan bir iddiaya göre, Süper Lig’e Haziran ayında start verilerek, Temmuz ayı içerisinde tamamlanmasının planlandığı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.