Kolay Haber

Napoli Juventus Maçı İptal mi? Son Detaylar! Napoli Takımında 17 Futbolcu Korona Testi Pozitif!

Spor

Serie A'daki oyun planı, salgın nedeniyle zaten karışmış durumda. CFC Genoa ile FC Turin arasında Cumartesi günü yapılması planlanan üçüncü maç günü maçı ertelendi. Şu anda en az 17 profesyonel Napoli takımında pozitif test var.

Haberkolay.net - Napoli Juventus Bein Sports 3 şifresiz canlı maç izle!│ Jestyayın 28,29,25,30 Napoli Juventus canlı maç izle!│ netspor Napoli Juventus canlı maç izle!│selçuk sports hd canlı maç izle! │Justin tv Napoli Juventus canlı maç izle!│Facebook Napoli Juventus canlı maç izle!│ Twitter Napoli Juventus canlı maç izle!│taraftarium 24 Napoli Juventus maçını bedava izle!

SSC Napoli, Pazar günü Serie A'da şampiyon Juventus Turin'i savunan en iyi maçın iptal edilmesini boşuna bekledi. Sorumlular maçın Pazar akşamı için planlanmasında ısrar etti. Oyun şimdi Juventus için 3-0 olarak derecelendirilmelidir.

Bir mesajda, bir hareketin nedenleri belirtilmedi. Gazzetta dello Sport'un bildirdiği gibi, ev sahibi Juventus oyunu oynamak istedi, hakemler de gelecekti.

Ancak iki oyuncu tarafından yapılan pozitif Corona testlerinden sonra Napoli takım karantinasında olduğundan ve sorumlu sağlık yetkilileri Cumartesi günü Torino'ya uçmayı engellediğinden, İtalyan şampiyonasının 3. maç günü maç Juventus için 3-0 olarak derecelendirilmelidir. .

Serie A kısa süre önce, kulüplerin 13'ten az profesyonel olması veya bir hafta içinde on korona vakası meydana gelmesi durumunda oyunların ertelenebileceğine karar verdi. Mevcut durumda, SSC Napoli yetkilileri iddialarıyla Serie A patronlarını ikna edemediler.

Sağlık Bakanı müdahale etti
Sağlık Bakanı Roberto Speranza, sonuçta oyun olmayacağını doğruladı. Koronavirüs pandemisi dönemlerinde futbola biraz daha az önem verilmesi gerektiği konusunda da uyardı. Şu anda başka önemli şeyler de var, İtalyan haber ajansı Ansa tarafından alıntılandı ve diğer şeylerin yanı sıra hastanelerdeki çalışmaları listeledi. Ayrıca "Mümkünse biraz daha az futbol ve biraz daha fazla okul" dedi.

İtalya, Şubat ayından itibaren salgından ağır şekilde etkilenmişti. Sıkı bir kilitlemeden sonra, enfeksiyon sayısı uzun bir süre düşük kaldı. Ancak bu arada sayılar yeniden artıyor. Cumartesi günü, yetkililer 24 saat içinde 2.800'den fazla yeni enfeksiyon ve 27 korona ölümü daha kaydetti.

Serie A'daki oyun planı, salgın nedeniyle zaten karışmış durumda. CFC Genoa ile FC Turin arasında Cumartesi günü yapılması planlanan üçüncü maç günü maçı ertelendi. Şu anda en az 17 profesyonel Cenevizlilerle pozitif test yaptı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.