Kolay Haber

Justin Tv FC Barça - FC Sevilla Canlı Kaçak Bedava İzle! FC Barcelona FC Sevilla Spor Smart şifresiz canlı maç izle!

Spor

FC Barcelona FC Sevilla Spor Smart şifresiz canlı maç izle!│ Jestyayın 28,29,25,30 FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│ netspor FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│selçuk sports hd canlı maç izle! │Justin tv FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│Facebook FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│ Twitter FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│taraftarium 24 FC Barcelona FC Sevilla maçını bedava izle!

FC Barcelona - FC Sevilla bugün canlı maç: TV, canlı yayın, canlı kayıt

SPOX'tan

Pazar, 04.10.2020 | 09:38

FC Barcelona, ​​LaLiga'da ilk iki maçını kazandı - şimdi Sevilla bekliyor.

Barcelona - Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda?

Zorlu maç saat 22:00'den itibaren Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Pazar akşamı uluslararası futbolun en iyisi anlamına geliyor: LaLiga'da FC Barcelona bugün saat 9'da FC Sevilla ile buluşacak. Bu yazıda, 5. maç gününün son maçının nerede canlı olarak görülebileceğini öğreneceksiniz.

Şimdiden 5. maç günü olmasına rağmen, her iki takım da sadece iki lig maçı oynadı. Diğerleri başlangıçta yeniden yerleştirildi. Ev sahibi takımlar için bunun sebebi Şampiyonlar Ligi finallerine, Endülüslilerin Avrupa Ligi ve Süper Kupa'ya katılımları. Yine de, her biri iki kez kazanan olarak sahayı terk etti. Barca'nın yeni koçu Ronald Koeman bu nedenle hala yenilmez ve bir gol yemeden.

FC Barcelona - FC Sevilla bugün canlı: tarih, saat, başlama vuruşu

Hem Blaugrana hem de Sevilla sadece Perşembe günü oynadılar (galip geldi), ancak top 4 Ekim Pazar günü tekrar yuvarlanıyor. Başlama vuruşu Camp Nou'da saat 9'da.

LaLiga, 5. maç günü FC Barcelona - Sevilla FC 4 Ekim Pazar 21 saat

Ivan Rakitic, LaLiga'da FC Barcelona'dan FC Sevilla'ya taşındı.© imago görüntüleri / ZUMA Wire

FC Bacelona - Sevilla bugün canlı yayında: LaLiga DAZN'de

En iyi Avrupa futbolunun evine DAZN denir . Yayın hizmeti ayrıca bugünkü Barca ve Sevilla arasındaki çatışmayı canlı ve Alman yorumlarıyla tam olarak yayınlayacak.

DAZN size saat 8.45'ten itibaren Camp Nou'dan canlı görüntüleri gösterecek ve aşağıdaki personel ile Pazar akşamı boyunca size eşlik edecek:

Barca - Sevilla LaLiga'da ve diğer futbol DAZN'de

Yayın hizmeti DAZN , Almanya'nın bir numaralı futbol sağlayıcısıdır ve sunabileceği çok sayıda canlı spor dalı vardır. Avrupa'nın en iyi liglerine (LaLiga, Serie A, Ligue 1) ek olarak, Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga da programın bir parçasıdır. ABD sporları, tenis, dart, motor sporları ve diğer birçok spor da sunulmaktadır.

Bütün bunlar size aylık 11,99 avroya veya yıllık 119,99 avroya mal oluyor. Henüz bir aboneliğiniz yoksa, ilk ay bile ücretsizdir. DAZN'in canlı yayınlarına , şirket içi DAZN uygulaması sayesinde çeşitli internet özellikli cihazlardan erişilebilir.

FC Barcelona FC Sevilla Bein Sports 1 şifresiz canlı maç izle!│ Jestyayın 28,29,25,30 FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│ netspor FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│selçuk sports hd canlı maç izle! │Justin tv FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│Facebook FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│ Twitter FC Barcelona FC Sevilla canlı maç izle!│taraftarium 24 FC Barcelona FC Sevilla maçını bedava izle!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.