Kolay Haber

Galatasaray Yeni Transferini Duyurdu

Spor

Galatasaray profesyonel futbolcu Fransız sağ bek Sacha Boey ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

Galatasaray Sacha Boey ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray Sacha Boey transferi  hakkın da golcü oyuncunun kulübü Stade Rennais FC ile 2021-2022 başlamak üzere 4 yıllık anlaşmaya varıldığını Kamu Aydınlatma Platformu ( KAP ) 'a bildirmiştir.

Golcü Oyuncunun İlk Sözleri

20 yaşındaki profosyenel Fransız sağ bek oyuncusu imza töreninden sonra kulüp televizyonunda açıklamalar da bulundu. Ünlü Oyuncu  "Karşılama için çok teşekkür ederim. Muhteşem bir duygu. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Taraftarların gurur duyması içtin elimden gelenin en iyisini sahada göstereceğim" açıklamaların da bulundu.

Sacha Boey Kimdir

PSV Eindhoven yenilgisinden sonra transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray aradığı sağ bek oyuncusunu Fransada buldu. Rennes'den Sacha Boey'i kadrosuna kattı Galatasaray taraftarlarının merak konusu olan Sacha Boey kimdir, kaç yaşında nereli ve hangi takımlarda oynadı. Genç futbolcu ile ilgili tüm detaylar haber sayfamızda. 

Kamerun asıllı oyuncu Sacha Boey 13 Eylül 2000 de Fransanın Montreuil  şehrinde dünyaya geldi. 1,78 boyunda 20 yaşında Rennes alt yapısında yetişmiş kariyerinde 48 resmi maça katılmış Rennes U19 formasıyla 1 gole imza atmıştır. 2019 yılında A takımı kadroya dahil olan oyuncu sağ bekin yanı sıra sol bekte de forma giyebiliyor. Boey' nun güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro dur

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.