Kolay Haber

Galatasaray'da Sürpriz Transfer

Spor

Galatarasay'da Sürpriz transfer; Galatasaray Anka Keçiörengücünün yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Gol Makinesi Barış Alper Yılmaz Galatasaray'a İmza Attı

Başkanlık seçiminin ardından yeni sezonda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara transferinden sonra Keçiörengücünün başarılı oyuncusu Barış Alper Yılmazla 5 yıllık anlaşma yaparak gol yıldızı oyuncuyu takıma kattı

Spor  Arena Haberlerine göre: Barış Alper Yılmazla 5 yıllık sözleşme imzalayan Galatasarayın başkente bu transfer karşılığı 1,5 milyon ödeyeceği belirlendi. Transfer sonucu sarı kırmızılılar bir futbolcuyu daha Keçiören takımına gönderecek. Barış Alper Yılmaz geçtiğimiz sezonda Ankara Keçiören takımının formasıyla 36 maça çıkarken 8 gol ve 5 asistlik performansa  imza atmıştır. Sağ ve sol kanatta forma giyen başarılı oyuncu hızlılığı ile dikat çekiyor.

Peki Barış Ahmet Yılmaz Kimdir?

Barış Alper Yılmaz 23 Mayıs 2000 tarihinde Rizede dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına 2011 yılında Rize Özel İdare Sporda başlamıştır. Uzun süre burada takımın alt yapısında forma giyen Barış 2017 yılında Ankara Demirsporda Profosyonel oldu. Burasda toplam 3 sezonda 43 maça çıkan barış 2020/2021 sezenunda 1, Ligde mücadele eden  Ankara Keçiörengücü spora katıldı. 2024 yılına karda sözleşmesi bulunan 53 numaralı forma giyen oyuncunun sol açık pozisyonlarda görev aldığını fakat sağ ayaklı hücum oyuncusu olduğunu bildirdi. Barış Ahmet Yılmaz, 1, ligte sezon başından bu güne denk 8 gol ve 4 asist yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.