Kolay Haber

Galatasaray 1 - 3 Trabzonspor maçı Trabzon a yaradı, şampiyonluk şansı devam ediyor

Spor

GS TS maçı ücretsiz 5 Temmuz 2020 nasıl izlenir?

Haberkolay.net - Galatasaray Trabzonspor maçı büyük bir heyecanla bekleniyordu. Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında İstanbul'da Trabzonspor ile karşılaştı. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç saat 21.00'de başladı. Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor'u ağırladı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı Trabzonspor 3-1 kazandı. Karadeniz ekibinin golleri Sosa, Novak ve Sörloth'dan geldi. Galatasaray'ın tek golünü Seri kaydetti.

Galatasaray Trabzonspor maç sonucu! Galatasaray Trabzonspor maçı kaç kaç bitti?

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor'u ağırladı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı Trabzonspor 3-1 kazandı. Karadeniz ekibinin golleri Sosa, Novak ve Sörloth'dan geldi. Galatasaray'ın tek golünü Seri kaydetti. 

Galatasaray mı Trabzonspor mu? Zorlu Randevu Bugün!

Galatasaray ile Trabzonspor, tarihi rekabette 129. randevularına çıkıyor. Daha önce iki ekip arasında oynanan 128 maçın 58’i Galatasaray, 42’si ise Trabzonspor galibiyetiyle tamamlanmıştı. 28 maçta ise beraberlik düğümü bozulamadı.

Süper Lig’in 30. haftasında Şampiyonluğun kaderini etkileyecek dev derbide Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İki ekibin de Şampiyonluk umutlarını bir adım ileriye taşımak için 3 puana ihtiyacı bulunuyor. Trabzonspor, 30. haftayı Galibiyetle kapatan ve 63 puana yükselen Başakşehir’in ardından 58 puanla 2. sırada yer alırken, son haftalarda Galibiyete hasret kalan Cimbom ise 52 puanla 4. sırada yer alıyor.

Onyekuru Gitti Kanatta Sekidika Var

Monaco’dan kiralanan yıldız kanat oyuncusu Henry Onyekuru’nun Monaco tarafından geri çağırılması nedeniyle takımdan ayrılması Galatasaray’a büyük bir şok yaşattı. Onyekuru’nun kalan haftalara rağmen takımdan ayrılması nedeniyle sıkıntı yaşayan Terim, kalan haftalarda Sekidika’ya Onyekuru’nun mevkisinde görev verebilir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.