Kolay Haber

Galatasaray 1-1 Başakşehir maçında yenişemediler

Spor

Haberkolay.net - Süper Lig'in 29. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Medipol Başakşehir, sahasında Galatasaray'ı konuk etti. İkinci yarısı büyük heyecana sahne olan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, lider Başakşehir'e konuk oluyor. Önemli eksikleri bulunan ve son 4 haftada galip gelemeyen Galatasaray şampiyonluk mücadelesi verdiği rakibini deplasmanda mağlup etmek istiyor. Sezonun ilk yarısında rakibini deplasmanda mağlup eden Başakşehir rövanşta da galip gelerek zirve yarışında yara almak istemiyor. Peki Başakşehir Galatasaray maçı şifresiz canlı anlatım izle ve skoru kaç kaç? Başakşehir - Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir? Süper Lig'in 29. haftasında Lider Başakşehir sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlar merakla maçı internet üzerinden izleyebilecekleri bir link arayışında. İşte Başakşehir - Galatasaray maçı canlı izle - bein sports 1 izle.

Galatasaray'da 7 önemli eksik

Galatasaray, sakatlık ve cezalılar nedeniyle Medipol Başakşehir maçına birçok önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Çaykur Rizespor maçında tibia ve fibula kemiklerinde oluşan kırık nedeniyle ameliyat edilen kaleci Fernando Muslera, diz bağlarında yırtık meydana gelen Florin Andone müsabakada forma giyemeyecek.

Sezonu kapatan Muslera ve Andone'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Radamel Falcao ile Marcao da maçın kadrosunda yer alamayacak. Cezaları bulunan Mariano Filho, Adem Büyük ve Ahmet Çalık da Medipol Başakşehir karşılaşmasında sahaya çıkamayacak.

Üç futbolcu kart cezası sınırında

Galatasaray'da Medipol Başakşehir mücadelesi öncesinde 3 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte Jean Michael Seri, Sofiane Feghouli ve Ömer Bayram yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 30. haftadaki Trabzonspor maçında görev yapamayacak.

Son 4 maçta galibiyet alamadı

Galatasaray, Süper Lig'deki son 4 maçında galibiyet elde edemedi. Bu maçlarda Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş ve Gaziantep FK ile berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Çaykur Rizespor'a da mağlup oldu. Galatasaray, son 4 karşılaşmada 9 puan yitirdi ve şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kaldı.

Başakşehir'de Skrtel cezalı!

Medipol Başakşehir'de Galatasaray mücadelesi öncesinde tek eksik bulunuyor. İstanbul ekibinde kart cezalısı Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel bu mücadelede forma giyemeyecek. Teknik direktör Okan Buruk'un, stoperde Ponck'a görev vermesi bekleniyor.

Ceza sınırında 3 futbolcu

Turuncu-lacivertli takımda Alexandru Epureanu ve Danijel Aleksic ve Mahmut Tekdemir, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu üç futbolcu, Galatasaray mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde takımlarının 30. haftada deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.