Kolay Haber

Fenerbahçe Sivasspor maçı Özeti ve Golleri

Spor

Fenerbahçe Sivasspor Spor Smart Şifresiz Canlı Maç İzle, Spor Smart Şifresiz Canlı Maç İzle, D Smart Spor Smart Şifresiz Canlı Maç İzle, justin tv şifresiz canlı maç izle, selçuk sport hd şifresiz canlı maç izle, fenerbahçe maçı şifresiz canlı izle

Haberkolay.net - Fenerbahçe - Sivasspor hazırlık maçı bugün oynanıyor. Fenerbahçe ile Sivasspor, Legend Cup final maçında karşı karşıya geldi. Saat 21:00'de başlayan müsabaka Fenerbahçe'nin 1- 0 üstünlüğüyle sona erdi. The Land Of Legend Cup’ta iki finalistin karşılaşması sonucu şampiyon belli oldu.

Bu sene transfere hızlı giren Fenerbahçe, Sivasspor karşısında 1-0 skorla kazanarak lige moralli başladı. The Land Of Legend Cup kupasını Fenerbahçe kazandı. Caner Erkin'nin 67 dakikada attığı tek golle kazandı. Süper Lig’in dört flaş ekibi Fenerbahçe, Beşiktaş, Antalyaspor ve Sivasspor’u The Land Of Legend Cup’ta bir araya geldi.

Turnuvanın eleme maçları bittikten sonra finalini bu akşam, Antalya’yı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı 1-0’la geçen Sivasspor kozlarını paylaşacak. Yeni teknik direktör Erol Bulut, Milli takımlara giden oyuncularından yoksun olacak.

Ancak yeni transfer Mauricio Lemos’un ilk kez kadroya girme ihtimali yüksek. Takıma en son katılan isim olan Enner Valencia’nın da kadroya girme şansı az da olsa var. Sarı-Lacivertliler, şampiyon olarak lige moralli başlamak istiyor. Sivasspor geçen sezonun sürpriz takımıydı.

Pandemi öncesine kadar şampiyonluk yarışı kovalayan Yiğido, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş gibi iki önemli yıldızını kaybetti. Fakat Kırmızı-Beyazlılar Felix ve Gradel gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendirdi. Rıza Çalımbay’ın ekibi, The Land Of Legend Cup’ta şampiyon olarak yeni sezonda iddialı olacağını göstermenin peşinde.

Fenerbahçe Sivasspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek?

Karşılaşma İstanbul Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe - Sivasspor maçı saat 21.00'de başlayacak. Zorlu mücadele, D Smart’taki Spor Smart ekranlarından yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberkolay.net'de olacak.

Turnuvanın üçüncülük maçında ise Beşiktaş ile Fraport-TAV Antalyaspor Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Mücadele 3-0 ev sahibinin galibiyetiyle tamamlandı.

Fenerbahçe, yarı final maçında karşılaştığı Fraport-TAV Antalyaspor’u Mame Thiam (3) ve Caner Erkin’in golleriyle 4-0 mağlup etmişti. Sivasspor ise Beşiktaş'ı Mustapha Yatabare'nin 90+1'de attığı golle avlamıştı.

Fenerbahçe - Sivasspor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Harun, Gökhan, Serdar, Lemos (Sadık), Caner, Jailson, Gustavo, Sinan, Deniz, Thiam, Frey

Sivasspor: Samassa, Goiano, Barış, Camara, Ziya, Hakan, Claudemir, Fleix, Gradel, Ninga, Yatabare Lemos ve Valencia 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.