Kolay Haber

Fenerbahçe 3-2 Malatyaspor maçı özeti

Spor

Haberkolay.net - Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte 46'ya yükseldi. Yeni Malatyaspor ise 28 puanda kaldı.

Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Fenerbahçe evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi. Dakikalar 70'i gösterdiğinde sahneye Vedat Muriqi çıktı ve takımını öne geçirdi. Bu gole yanıt 81. dakikada Ndayishimiye'den geldi. Yeni Malatyaspor 89. dakikada Donald ile öne geçerken 90. dakikada Ozan Tufan skora denge getirdi.

Son sözü 90+6. dakikada yine Ozan Tufan söyledi ve Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti.Yeni Malatyaspor 10 kişi kaldı Yeni Malatyaspor 65. dakikada Gökhan Töre'nin gördüğü kırmızı kartla mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Fenerbahçe Malatyaspor maçı şifresiz canlı anlatımına haberimizden ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe Süper Lig'in 29. haftasında evinde Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Trabzonspor’un Avrupa’dan men cezasının onanması ya da Bordo-Mavililer’in kupayı alması halinde lig 5.’si de Avrupa’ya gidecek. Bu ihtimali düşünen Fenerbahçe, Yeni Malatya’yı yenip üst sıralara yaklaşma amacında. Öte yandan Malatyaspor ise Hikmet Karaman'ın cezalı olduğu karşılaşmada zorlu deplasmandan puan veya puanlar almanın hesabını yapıyor. Peki FB Malatya maçı şifresiz canlı anlatım izle ve skoru kaç kaç? İşte detaylar...

27 Haziran 2020 Fenerbahçe Yeni Malatyaspor saat kaçta?

Cumartesi 18:30’da seyircisiz olarak oynanacak.

27 Haziran 2020 Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçının hakemi kim?

Mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Sakatlığı biten Serdar Aziz takıma dönerken, Tolga Ciğerci ise sakatlığından dolayı bu maçta yer alamayacak.

27 Haziran 2020 Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i

  • Altay Bayındır
  • Nabil Dirar
  • Serdar Aziz
  • Simon Falette
  • Hasan Ali Kaldırım
  • Luiz Gustavo
  • Ozan Tufan
  • Deniz Türüç
  • Mehmet Ekici
  • Garry Rodrigues
  • Vedat Muriqi

Tek eksik Tolga Ciğerci Oldu!

Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor maçı öncesinde cezalı oyuncu yok. Tek eksik, önceki günkü antrenmanda sakatlanan Tolga Ciğerci. Adalesinde kanama ve yırtık tespit edilen Tolga, iki hafta takımını yalnız bırakacak.

Trabzon maçında sakatlanıp Kasımpaşa karşısında görev yapamayan Serdar Aziz ise bugün savunmanın ortasındaki yerini alacak.

Hikmet Karaman cezası nedeniyle tribünde olacak!

Ligde kalma yolunda her maçı final niteliği taşıyan Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Hikmet Karaman cezalı. Sarı-Kırmızılılar antrenör Hasan Özer yönetiminde sahaya çıkacak. Karaman geçen hafta Göztepe’nin kazandığı penaltı sonrası itirazdan kırmızı kart görmüştü.

Malatyaspor'da zorlu maç öncesi müjdeli haberler geldi. Hücum oyuncusu Bifouma ile stoper Mustafa Akbaş iyileşti. Yönetim de 6.5 milyon TL ödeme yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.