Kolay Haber

Denizlispor Beşiktaş maçı 1-5 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi

Spor

 

Haberkolay.net - Kara Kartal, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Beşiktaş'a 3 puanı getiren goller; 10. dakikada Burak Yılmaz, 61. dakikada Gökhan Gönül, 67. dakikada N'Koudou, 75. dakikada Adem Ljajic ve 78. dakikada Abdoulay Diaby'den geldi. Denizlispor'un tek sayısını ise 53. dakikada Oscar Estupinan kaydetti.

Süper Lig'de 28. hafta maçında Denizlispor evinde Beşiktaş'ı ağırlıyor. Süper Lig'de 40. randevularına çıkan Denizlispor ile Beşiktaş şifresiz canlı yayın bilgileri ve maç öncesi karşılaşmanın detayları haberimizde... Denizlispor Beşiktaş canlı izle. Denizlispor Beşiktaş Bein Sports 1 maç izle. Denizlispor Beşiktaş Şifresiz izle. Denizlispor Beşiktaş Jest yayın izle! Denizlispor Beşiktaş taraftarium canlı maç yayını. Donmadan Denizlispor Beşiktaş maç izle! Denizlispor Beşiktaş canlı yayını.

Pandemi sonrası verilen aranın ardından Süper Lig heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş deplasmanda konuk olduğu Denizlispor karşısında galibiyet alarak moral bulmak istiyor. Denizlispor Beşiktaş canlı izle! Denizlispor Beşiktaş Bein Sports 1 canlı maç izle. Donmadan Denizlispor Beşiktaş maçı izle. Denizlispor Beşiktaş kesintisiz Bein Sports 1 yayını. Denizlispor Beşiktaş jest yayın ve Denizlispor Beşiktaş jestyayın izle yayını. Denizlispor Beşiktaş taraftarium maç izle.

44 puanla 5. sırada

Deplasmanda Denizlispor'un konuğu olan Beşiktaş'ın, 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 yenilgisi bulunuyor. Siyah Beyazlı ekip Süper Lig'de 44 puanla 5. sırada yer alıyor. Beşiktaş'ın tek hedefi galibiyet. Öte yandan Burak Yılmaz'ın ilk 11'de yerini alması beklenirken Vida  ise süren sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Denizli yoluna devam etmek istiyor

Evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Denizlispor'un ise 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet bulunuyor. Denizlispor 31 puanla ligde 11. sırada yer alıyor. Denizlispor, Beşiktaş karşısında galibiyet alarak yoluna devam etmek istiyor. 

Denizlispor Beşiktaş saat kaçta?

Denizlispor - Beşiktaş mücadelesi saat 21.00'de Denizli Atatürk Stadı'nda başlayacak. Mücadelenin hakemi ise Mete Kalkavan.

DENİZLİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Yukatel Denizlispor - Beşiktaş maçı 20 Haziran Cumartesi akşam saat 21:00'da başlayacak. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak zorlu 90 dakikayı hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları yönetecek.

Denizlispor - Beşiktaş maçı beIN Sports HD 1 kanalından naklen ve şifreli olarak yayınlanacak. Yayıncı Kuruluş Bein Sports, Denizlispor - Beşiktaş maçını şifreli olarak yayınlayacak ve futbol severler de maçın heyecanına bu ekranlardan ortak olabilecekler. 

Denizlispor - Beşiktaş maçı Bein Sports 1'de

Pandemi sebebiyle tüm maçların seyircisiz oynandığı Süper Lig'de Denizlispor  Beşiktaş maçı saat 21.00'de bein Spots 1'den yayınlanacak. Denizlispor Beşiktaş maçı şifresiz izleyebilmek için bein sports 1 aboneliğinizin olması gerekiyor. 

Denizlispor Beşiktaş maçı 11'leri

Denizlispor: Tolgahan, Lopes, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Murawski, Kibong, Aissati, Olcay, Sacko, Rodallega.

Beşiktaş: Beşiktaş: Ersin, Gökhan, Roco, Ruiz, Rıdvan, Elneny, Atiba, Lens, Ljajic, N'Koudou, Burak.

BEŞİKTAŞ'TA 4 SAKAT

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Domagoj Vida, Dorukhan Toköz, Douglas ve Boateng, Denizlispor maç kadrosunda yer almıyorlar. Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Denizlispor deplasmanına bu 4 oyuncusundan yoksun çıkacak.

DENİZLİSPOR'DA ONAZİ ŞOKU

Denizlispor cephesinde de Ogenya Onazi, Sackey ve Recep Niyaz sakatlıkları nedeniyle, Zeki Yavru ise geçtiğimiz hafta gördüğü kırmızı kart nedeniyle Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek isimler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.