Kolay Haber

Denizlispor Beşiktaş maçı 1-5 Beşiktaş Denizlispor'u Gol yağmuruna tuttu..

Spor

Haberkolay.net - Kara Kartal, sahadan 5-1 galip ayrıldı. Beşiktaş'a 3 puanı getiren goller; 10. dakikada Burak Yılmaz, 61. dakikada Gökhan Gönül, 67. dakikada N'Koudou, 75. dakikada Adem Ljajic ve 78. dakikada Abdoulay Diaby'den geldi. Denizlispor'un tek sayısını ise 53. dakikada Oscar Estupinan kaydetti.

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Yukatel Denizlispor'a konuk olacak. Denizli Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularından sonra taktik çalışmalar yaptığı aktarıldı. Kartal akşam saatlerinde özel uçakla Denizli’ye giderek kampa girdi. Teknik patron Sergen Yalçın, Denizlispor deplasmanında kaleci Ersin ve sol bek Rıdvan’a yine forma verecek. Antalyaspor maçında yedek soyunan Ljajic ve Lens de bugün ilk 11’de sahaya çıkacak.

Burak Yılmaz dönüyor
Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezası biten kaptan Burak Yılmaz, Yukatel Denizlispor karşısında takımdaki yerini alabilecek. Galatasaray ile oynanan derbi maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen tecrübeli golcü geçen haftaki Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını tribünden izlemek zorunda kalmıştı.

Denizlispor - Beşiktaş maçı Bein Sports 1'de

Süper Lig Denizlispor  Beşiktaş maçı saat 21.00'de bein Spots 1'den yayınlanacak. Denizlispor Beşiktaş maçı şifresiz izleyebilmek için bein sports 1 aboneliğinizin olması gerekiyor. 

Jest Yayın ve Taraftarium24’ten Denizlispor - Beşiktaş maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde. TFF Süper Lig’in 29. haftasında Denizlispor sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. araftarlar ise Jest Yayın Taraftarium24 Denizlispor - Beşiktaş maçı canlı izle ve şifresiz bedava maç yayını araştırmaları yapıyor. Denizlispor düşme hattından kurtulmak adına sahasında kaybetmek istemiyor. Beşiktaş ise deplasmandan puan ve puanlarla dönmek istiyor. Denizlispor - Beşiktaş maçı Jest Yayın Taraftarium24 maçı canlı izleyin. Jest Yayın Taraftarium24’ten Denizlispor - Beşiktaş maçı canlı izleyin. TFF Süper Lig’in 29. haftasında Denizlispor - Beşiktaş maçı oynanacak. Taraftarlar ise Jest Yayın Taraftarium24 Denizlispor - Beşiktaş maçı canlı izle ve şifresiz bedava maç yayını araştırmaları yapıyor. Denizli ekibi, sahasında puan kaybetmek istemezken Beşiktaş şampiyonluk yarışında yara almak istemiyor. Jest Yayın Taraftarium24 Denizlispor - Beşiktaş maçı canlı izleyin. Bein Sports 1 Denizlispor – Beşiktaş maçı canlı izle jestyayın 26 bjk denizli. Denizlispor Beşiktaş canlı izle bein sports Jestyayın canlı maç izle jest yayın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.