Kolay Haber

Canlı Yayında Kalp Krizi Geçirdi

Spor

Başarılı spor yorumcusu Emre Bol TV100 Kanalında VAR odası programında kalp krizi geçirdi. Emre Bola ilk müdahaleyi arkadaşı eski FIFA hakemi Deniz Ateş Bitnel yaptı.

Ünlü Spor Yorumcusu Emre Bol Canlı Yayında Kalp Krizi Geçirdi

Spor yorumcusu Emre Bol TV100 de düzenlenen VAR odası programında kalp krizi geçirdi.  Emre Bola olay yerinde ilk müdahaleyi FİFA hakemi Deniz Ateş Bitnel yaptı. yaşanılan kalp krizi olayın ciddi boyutlara ulaşması ardından programa ara verildi. 

TV100 kanalında VAR odası programına katılan Emre Bol kalp krizi geçirdi. Emre Bola ilk müdahaleyi konuk odasında bulunan hakem Deniz Ateş Bitnel yaptı. Yorumcu Bışar Özbay yaşanan anları Bülent Uslu ile diyalog halinde olan Ertem Şenere anlattı. Yaşanılan olaylara '' şakamı yapıyorsun '' diyerek tepki veren Ertem Şenere Bışar Özbey olayın ciddiyetini vurgulayarak programa ara verirdi. 

Sunucu Emre Bolun Son Durumu

TV100 kanalının düzenlediği VAR odası programına katılan Emre Bol geçirdiği kalp krizi sırasında arkadaşı Deniz Ateş Bitnelin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede Emre Bora stent takılırken Ertan Şener ve Deniz Ateş yaptığı açıklamalarda Emre Bolun durumunun iyi olduğunu belirttiler.  

Yorumlar (1)

Aslı 3 Yıl Önce

Çok üzüldük

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.