Kolay Haber

Boupendza' da Büyük Transfer Sürprizi

Spor

Hatay spor formasıyla geçtiğimiz sezon gol kralı olan Aaron Boupendza'ya şimdide İskoç devinin Celtik kulübü talip oldu. Bordo Beyazlılar başarılı oyuncu için Celtik Kulübünden 12 milyon Euro talep etti

Hatayspor Gol Kralı Aaron Boupendza' nın  Transferi Fiyatını Belirledi

Hataysporda geçtiimiz dönem gol kralı olan Aaron Boupendza' ya son olarak ta İskoç Devi Celtik talip oldu Bordo beyazlılar İskoç devinden başarılı oyuncu için 12 milyon euro talep etti Göürşmeler devam ederken Hataysporun başkanı Boupenza için Fenerbahçe dahil bir çok talibi var şeklinde konuştu.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre İskoç devi Celti'ğin Hatay sporun yıldız oyuncusu Boupendza' yı transfer için masaya oturduklarını Akdeniz ekibinin ise golcü oyuncu için transefer ücreti olarak 12 milyon euro istedikleri belirtildi.

Hatayspordan Dikkat Çekici Açıklama/ Fenerbahçe Dahil Bir Çok Talibi Var

Başarılı oyuncunun daha önceleri de Atalanta, Fenerbahçe, Fiorentina ve Watford takımları ile de anlaşma yoluna gittiği hatta Rusya Ligi takımlarından Krasnodar kulubüyle de anlaşmaya gidildiği kulübün golcü oyuncu için 8 milyon teklif ettiği belirtilerek anlaşmaya varıldığını fakat oyuncunun daha sonra anlaşmayı red ettiği açıklanmıştı. Golcü Oyuncu Boupendza' nın kulubüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2020 ' ye kadar devam ederken oyuncunun çıktığı geçen sezon ki  38 maçta 22 gol ve 1 asist yaptığı kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.