Kolay Haber

Bellona Kayseriye 10 Transfer

Spor

Bellona Kayseri Basketbol takımının yeni sezonda 10 başarılı ismi transfer edeceği öğrenildi. Sportif Direktör Ahmet Bozbey’den açıklama geldi.

Koronavirüs salgını sürecinde liglere ara verilmesinin ardından, basketbol severler yeni gelişmeler olmasını dört gözle bekledi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından olan Bellona Kayseri’den, 2020-2021 sezonu için transfer müjdesi verildi. Takımın dümeni için Ayhan Avcı ile yeniden anlaşan sarı kırmızılı kulüp, transfer rotasını açıkladı. Yapılan açıklamalar doğrultusunda takımın kadrosuna 10 oyuncu katılacağı öğrenildi.

Listede yabancı oyuncuda var
Bellona Kayseri Basketbol takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, yeni sezon için 10 transfer yapılacağını duyurdu. Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, "Önümüzdeki sezon başarı çıtasını yükseltmek istiyoruz. Kadromuzda Alt yapıdan A takıma çıkan 2 oyuncumuz var. Bunların yanına 6 yerli, 4 de yabancı oyuncu transfer edip hem ülkemizde, hem de Avrupa maçlarında başarılı bir dönem geçirmek istiyoruz. Görüştüğümüz ve prensipte anlaşmaya vardığımız oyuncular var. Önümüzdeki süreçte sözleşme yaparak bu oyuncuların isimlerini kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.