Kolay Haber

Barcelona 0- 0 Athletic Bilbao maçı canlı skor

Spor

Haberkolay.net -İspanya La Liga'da Barcelona Athletic Bilbao maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? La Liga'nın 31. haftasında Barcelona, Athletic Bilbao'yu ev sahipliği yapıyor. Ev sahibi takım, topladığı 65 puanla haftaya ikinci sırada giriyor. Athletic Bilbao ise 42 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor. İspanya'da Barcelona ve Real Madrid arasında geçen şampiyonluk mücadelesinde iki takımın aynı puana sahip yarışı nefes kesiyor. İşte, maçın detayları….
Barcelona'da Ousmane Dembele, Sergi Roberto, Frenkie De Jong'un sakatlıktan dolayı, sarı kart cezalısı Sergio Busquets karşılaşmada forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise tek eksik sarı kart cezalısı Berchiche.


Sevilla karşısında alınan beraberliğin ve Real Madrid'in maçını kazanmasının ardından ikinciliğe düşen Barcelona, daha fazla puan kaybı yaşamak istemiyor.
Aranın ardından oynadığı 3 maçta da mağlup olmayan Athletic Bilbao'nun bu sezonda deplasman performansı hiç iç açıcı değil.

Barcelona Athletic Bilbao maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Barcelona Athletic Bilbao maçı bu akşam saat 23:00'da başlayacak. Karşılaşma Spor Smart ve Misli.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

Spor severler maçı yayınlayan illegal siteleri üzerinden izlemek için arama motorlarından Spor Smart'tan Barcelona Athletic Bilbao maçı canlı izlemek, şifresiz bedava Spor Smart canlı izle, Spor Smart Barcelona Athletic Bilbao maçı canlı izleyin,  Barcelona - Athletic Bilbao maçı hangi kanalda saat kaçta? İşte şifresiz canlı maç yayını izlemek , Netspor27, ishunter, justintv, netspor12, netspor23 gibi siteleri araştırıyor. Bu siteler kaçak yayın yapıyor ve siz tıkladığınızda bilgisayarınıza veya telefononuza virüs bulaştırabiliyor, dikkatli olmanızı öneririz.

Barcelona Athletic Bilbao

Başlama zamanı : 20:00 EST | 23 Haziran Salı

TV kanalı : beIN Sports (Kanal bulucu: Verizon Fios , AT&T U-ayeti , Comcast, Xfinity , Spectrum / Charter , Optimum / Altice , DIRECTV , Dish , Hulu , fuboTV , Sling .)

Canlı akış : Kablo aboneliğiniz varsa, çevrimiçi izlemek için fuboTV , Sling , Hulu + Live TV'ye kaydolabilirsiniz (veya ücretsiz deneme sürümlerini kullanabilirsiniz).

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.