Kolay Haber

Ankaragücü Başakşehir maçı Bein Sports 1'de yayınlanacak

Spor

Ankaragücü Başakşehir maçı Bein Sports 1 izlemek için detaylar haberimizde. Ankaragücü Başakşehir . Ankaragücü Başakşehir Bein sports maç izlemek. Ankaragücü Başakşehir canlı maç yayını. Beşiktaş Antalyaspor Lig TV ekranlarında yayınlanıyor. Beşiktaş Antalyaspor Taraftarium ve Beşiktaş Antalyaspor Taraftarium canlı izle

Haberkolay.net - Süper Lig’de hasret sona eriyor. Ankaragücü Başakşehir maçı izle. Ankaragücü Başakşehir donmadan maç yayını. Ankaragücü Başakşehir Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Ankaragücü sahasında Başakşehir’i konuk edecek. Lig’in 28. hafta açılış maçında iki takım son hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Lig’de Ankaragücü, 24 puanla 17. sırada yer alıyor. Başakşehir ise 56 puanla 2. sırada yer alıyor. İşte Ankaragücü Başakşehir maçından bilgiler.

Ankaragücü Başakşehir maçı Sonucu:

Ankaragücü 1-2 Başakşehir

 

Süper Lig’in 28. haftası 19 Haziran Cuma akşamı oynanacak Ankaragücü Başakşehir karşılaşmasıyla başlayacak. Ankaragücü-Başakşehir mücadelesi saat 21.00’da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Eryaman Stadyumu'ndaki zorlu mücadele saat 21.00'de başlayacak ve beIN SPORTS HD 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalacak.

Zorlu maç öncesinde Okan Buruk'un öğrencileri 56 puanda, Mustafa Reşit Akçay'ın çalıştırdığı Başkent ekibi ise 24 puanda bulunuyor.

ANKARAGÜCÜ-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Ankaragücü: Ricardo, Kitsiou, Pazdan, Faty, Atila, Lukasik, Pinto, Scarione, Michalak, Saba, Rodrigues.

Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Skrtel, Epurenunu, Clichy, İrfan, Mahmut, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba.

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Orkan Çınar ile kart cezalısı Ante Kulusic karşılaşmada forma giyemeyecek. Konuk ekibin kadrosunda ise eksik bir oyuncu bulunmuyor.

BAŞAKŞEHİR'DE SARI KART ALARMI

Turuncu-lacivertli takımın savunmadaki önemli isimlerinden Alexandru Epureanu ve Martin Skrtel ile orta saha oyuncusu Mahmut Tekdemir, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu üç futbolcu, MKE Ankaragücü mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde takımlarının 29. haftada sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Jest Yayın ve Taraftarium24’ten Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde. TFF Süper Lig’in 29. haftasında Ankaragücü sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. araftarlar ise Jest Yayın Taraftarium24 Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izle ve şifresiz bedava maç yayını araştırmaları yapıyor. Ankaragücü düşme hattından kurtulmak adına sahasında kaybetmek istemiyor. Başakşehir ise deplasmandan puan ve puanlarla dönmek istiyor. Ankaragücü Başakşehir Jest Yayın Taraftarium24 maçı canlı izleyin. Jest Yayın Taraftarium24’ten Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izleyin. TFF Süper Lig’in 29. haftasında Ankaragücü Başakşehir maçı oynanacak. Taraftarlar ise Jest Yayın Taraftarium24 Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izle ve şifresiz bedava maç yayını araştırmaları yapıyor. Ankara ekibi, sahasında puan kaybetmek istemezken Başakşehir şampiyonluk yarışında yara almak istemiyor. Jest Yayın Taraftarium24 Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izleyin.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.