Kolay Haber

Son Dakika Orduda Aile Katliamı

Son Dakika

Ordunun Korgan ilçesinde fındık bahçesi yüzünden çıkan tartışma bir ailenin yok olmasına sebep oldu. 14 yaşındaki çocuk babasının silahıyla annesini, abisini, anneannesini öldürürken, babasını ise ağır yaraladı.

Son Dakika Orduda 14 Yaşındaki Genç Çocuk Babasının Silahıyla Ailesini Katletti

Ordunun Korgan ilçesinde fındık bahçesine gitme tartışması kanlı bitti. Ailesiyle tartışan 14 yaşındaki çocuk polis olan babasının beylik silahıyla önce annesini, abisini, anneannesini ve babasını vurdu. annesi, anneannesi ve abisi olay yerinde hayatını kaybederken, babası ağır olarak hastaneye kaldırıldı. 

Orduda yaşanan katliam olayı sabah saatlerinde Korgan ilçesi Tepe Mahallesi Eğlence Mevkiinde meydana geldi. Aile arasında fındık bahçesi yüzünden çıkan tartışmada kendisini kontrol edemeyen 14 yaşındaki çocuk polis olan babasının silahıyla hane halkına ateş açtı. Açılan ateş sonrası, anne, anneanne, abi olay yerinde hayatını kaybederken, baba ise ağır şekilde yaralandı. Komşuların ihbari üzerine olay yerine  çok sayıda sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri geldi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

( DHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.