Kolay Haber

Parçalanmış Ceset Vahşetinde Olay Gelişme

Son Dakika

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde meydana gelen korkunç cinayetin sır perdesi çözülmeye başlıyor. 1 kadın ve 1 erkeğe ait olan cesedin kesici aletlerle parçalara ayrılıp poşetlere konulup çöp kutusuna atıldığı anlaşıldı. Kesik başları bulunamayan cesetlerin kimlere ait olduğu polis ekipleri tarafından araştırılıyor.

Son Dakika Parçalanmış Ceset Vahşetinde Olay Gelişme 

1 Temmuz Perşembe günü Sakaryanın Sapanca İlçesinde yaşanılan 1' i kadın 1 erkek cinayetinde cesetlerin kesik başlarına ulaşılamzken cesetlerde yapılan incelemelerde kadının göğsünde sikikon olduğu tespit edildi. Silikonun seri numarasından yola çıkan polis ekipleri silikonu satan ve ameliyatı gerçekleştiren doktorlara ulaşarak kadının kimliği hakkında bilgi almaya çalıştı. Sakaryanın Sapanca İlçesinde gerçekleşen vahşice ölümümn arkasındaki sır perdeleri yavaş yavaş çözülmeye başlıyor kesik başları bulunamayan cesetlerin kimlikleri açıklamazken polis ekipleri ölen kadının göğsündeki sikikondan kadının kimliğini bulmaya çalışıyor. 

Sakaryada Kan Dondurucu Cinayet; Sakaryanın Sapanca ilçesinde 1Temmuz günü 2 kişinin öldürüldüğü cinayetin sır perdesi çözülmeye çalışılıyor. Cinayetin 1 kadın ve 1 erkek olduğu tespit edilmiş parçalara bölünmüş cinayeti edinilen bilgilere göre arazide köpeğiyle gezerken köpeğinin kesik bacak bulduğunu söyleyen uzman psikolog Zeynep Serbes ifade etmiştir. Yaşanılan sır cinayetin kimlere ait olduğu bilinmezken yapılan araştırmalar da ölen kadının göğsünde silikon olduğu ekiplerin silikonun seri numarasından yola çıkarak cesedin kime ait olduğunu bulmaya çalıştıkları açıklanmıştır. 

Sır Cinayetle İlgili Yeni Gelişmeler Göğüsteki Silikon Cesetleri Ortaya Çıkarabilecek mi?

Sakaryada yaşanılan vahşetin ardından öldürülen cesetlerin testere ve kesici aletlerle parçalara bölündüğü anlaışdı. Ayrıca cesetteki oje  detayı gözden kaçmadı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan otopsi merkezine gönderilen ceset parçaları, daha sonra Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Adli tıp kurumunda yapılan incelemeler de cesetin göğsünde silikon olduğu anlaşıldı. Ekipler silikonun seri numarasından yola çıkarak önce silikonu satan firmaya daha sonra da ameliyatı gerçekleştiren doktora ulaştı. Yapılan araştırmalar da cesetin kimse ait olduğu araştırılıyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.