Kolay Haber

İstanbul'da Kan Donduran Olay Cani Adam 80 Yaşındaki Annesini Defalarca Bıçakladı

Son Dakika

İstanbul Bayrampaşa'da adli dengesi bozuk olan kişi tartıştığı 80 yaşındaki annesi Y. S yi mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla öldürdü.

İstanbulda Adli Dengesi Bozuk Olan Adam 80 Yaşındaki Annesini Bıçaklayarak Öldürdü

İstanbul Bayrampaşada adli dengesi bozuk olan vatandaş tartıştığı 80 yaşındaki annesini mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla öldürdü. Cinayetin ardından karakola giden Cani annemi ben öldürdüm diyerek teslim oldu.

İstanbulda Korkunç Cinayet

Olay dün saat 15:00 sıralarında İstanbul Bayrampaşa Cevatpaşa mahallesinde yaşandı. iddiaya göre annesi 80 yaşındaki Yüksel Sevinç ile aynı evde yaşayan Haluk Sevinç annesi ile tartışmaya başladı, tartışmanın üzerine mutfaktan ekmek bıçağını alan Zanlı annesini evin koridorunda yakalayarak bıçakladı. Annesini defalarca bıçaklayarak evin kapısını açık bırakarak evden kaçan Haluk Sevinç olay yerinden uzaklaşırken, komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Yüksel Sevinçin öldüğü belirlendi. 

Zanlı Karakola Gidip Teslim Oldu

Olayın ardından polis ekipleri zanlı Haluk Sevincin peşine düşerken bir süre sonra katil zanlısının karola gidirek ''Annemi ben öldürdüm'' diyerek  teslim olduğu öğrenildi. Öldürülen yaşlı kadının komşusu Annesini öldüren kişinin adli dengesinin bozuk olduğunu dışarıdan gelerek annesini öldürdüğünü söyledi. Katil zanlısının daha öncede bir kişiyi yaralamaktan cezaevinde yattığı öğrenildi. 

DHA

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.