Kolay Haber

Araç Sahiplerine Kötü Haber Benzine Büyük Zam Geliyor

Son Dakika

Alınan son dakika bilgilerine göre pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 44 kuruşluk zam geleceği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Araç Sahiplerine Üzücü Haber Benzine Yeni Zam Geliyor

Edinilen son bilgilere göre pazartesi gece yarısından itibaren benzine yeni zam haberi geliyor. Yapılan zamla birlikte benzinin litre fiyatı 44 kuruş daha artacak. Art arda yapılan akaryakıt zamlarından sonra vatandaşlar tepkilerini sosyal medya mercalarından bildirdi. 

Son dakika haberlerine göre benzin fiyatları konusunda alınan kararlara göre benzinin litre fiyatına 44 kuruş zam yapılcağı açıklandı. Yapılacak yeni zammın pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacağı bildirildi. Benzinde yapılacak zammın duyulmasının ardından vatandaşlar sosyal medya sayfalarında tepkilerini dile getirdiler. Üst üste petrollere yapılan zamlar karşısında vatandaşlar çaresiz kaldı. Yapılacağı açıklanan yeni zammın faaliyete geçmesi ile benzin fiyatı mazot fiyatının tekrar üstüne çıkacak. 

EKİM AYINDA BENZİN VE MAZOTA GELEN SON ZAMLAR LİSTEDE 

15 Ekimden itibaren benzine 14 kuruş motorine ise 41 kuruş zam gelmişti. Daha sonra 18 Ekimde mtorine 41 kuruşluk daha zam yapıldı. Yapılan zamlardan sonra motorinini litre fiyatı 7,94 den 8,17 ye yükselirken benzinin litre fiyatı ise 7,78 den 7,95' e yükseldi. LPG de yapılan zamlardan payını alırken 21 Ekimde yapılan 22 kuruşluk zamla  otogazın litre fiyatı 5,95 ten 6,17' e yükseldi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.