Kolay Haber

Rüyada Kar Görmek

Rüya Tabirleri

rüyada kar görmek; sağlıklı geçecek ömrü, hastalıklardan kurtuluşu, hayırlı helal kazancı, kısmet kapılarını, maddi ve manevi kazancı, menfaati işaret eder. Rüyada kar görmek, kar yağdığını görmek, rüyada kar yemek, rüyada karda yürüdüğünü görmek, rüyada ev içinde kar görmek vb bir çok rüya başlıklarına sayfamızda ulaşabilirsiniz. İşte detaylar.

RÜYADA KAR GÖRMEK

Rüyada kar görmek: rüyada görülen kar simgesi hayrı, bol bereketi, kazancı, mevki ve makamı, sıkıntıdan bolluğa ve refaha erişmeyi simgeler. Bu rüyayı gören kimseler ummmadıkları anda birbirinden güzel müjdeli olaylara nail olup hayatlarını huzur içinde geçirme şansına ererler. Hayırlı rüyalar olarak görülen kar rüyası olumlu olduğu kadar bazen de olumsuz eylemleri de içinde barındırır. Örneğin mevsimi dışında rüyasında kar yağdığını gören kimse, iş hayatında beklenmedik olumsuz eylemlere maruz kalarak maddi zarara sürüklenecektir. Mevki ve makamı simgeleyen kar rüyası hakkında ünlü rüya alimimiz İbni Şirin; görülen rüyanın hanede huzur, bereket, maddi kazanç, hayırlı kimseler, mevki ve makam şeklinde yorumlar. 

RÜYADA KAR YAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kar yağdığını görmek: rüyada kar yağdığını görmek, tabiri farklı şekillerde yorumlanır. Örneğin mevsiminde yağan kar bolluk ve bereketi, hayırlı haberleri simgelerken, mevsimi dışında yağan kar acelece davranışları, yapılan maddi hataları, hastalığı simgeler. Rüyasında kar yağdığını gören kimse, beklediği hayırlı habere kısa zaman da erme şerefine nail olur. Kar yağması rüyası mevsime göre de farklı yorumları içinde barındırır. Sıcak mevsimde kar yağması, kıtlığı, hastalığı simgelerken, soğuk yerlerde ve mevsimlerde kar yağması bolluğu, mevki ve makamı işaret eder. 

RÜYADA KAR ÜSTÜNDE YÜRÜMEK

Rüyada kar üstünde yürümek: rüyasında kar üzerinde yürüdüğünü gören kimse, hayatın her karesini zevk alarak yaşayarak, yaşadığı sevinci ve mutluluğu çevresine de yansıtacaktır. Kar üstünde yürümek, her türlü zorlukla ve sıkıntılarla mücadele etmeyi, pes etmemeyi, kişinin her konuda kendisine güvenmesini işaret eder. Rüyada kar üzerinde yürümek, ele geçecek imkanları, hayırlı kısmet kapılarını, bekar kişiler içinse evliliği gösterir. 

RÜYADA HANEDE KAR GÖRMEK

Rüyada hanede kar görmek: rüyada ev içinde görülen kar, uğursuzluğu, musibeti, kişinin başına gelecek üzücü olayları, hastalığı işaret eder. Rüyasında ev içinde kar gören kimse, ummadığı anda bir yakınından kötülük görecek bu olay sebebeiyle elde ettiği tüm mal varlığını kaybetme noktasına gelecektir. Rüyasında kış mevsiminde hanesine kar yağdığını gören kişi, birbirinden güzel haberlere ve kazanç kapılarına ulaşma şerefine nail olur. 

RÜYADA KAR YEMEK

Rüyada kar yemek: kar yemek rüyası mevsiminde ise bolluk ve bereketi, mevsimi dışında ise hastalığı, maddi ve manevi sıkıntıyı simgeler. Kar yemek rüyasında önemli olan rüyanın görülüş şeklidir. Mevsiminde görülen her olay güzel haberleri simgelerken, mevsimi dışında oluşan olaylar, sıkıntıları ve zorlukları gösterir. Rüyada kar yemek, ticari itibarı, büyük güç elde etmeyi, maddi yükselişi, itibar sahibi kimseyi, elinize geçecek birbirinden güzel iş imkanlarını simgeler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.