Kolay Haber

Rüyada Cinsel İlişkiye Girmek

Rüya Tabirleri

Rüyada cinsel ilişkiye girdiğini görmek, hayırlı olduğu kadar içeriğinde olumsuz eylemleri ve kötülüğü de barındırır. Bu rüyayı tek bir anlam da yorumlamak doğru olmaz. Bu rüya içinizde yaşattığınız ve bastırmaya çalıştığınız bir takım duygularınızı dışa vurmaya yorulur.

RÜYADA CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK

Rüyada cinsel ilişkiye girmek: rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini gören kimse kendi ve hanesi için bir çok hayır kapısına sahip olacaktır. Bu rüyayı gören kişiler her türlü dert. sıkıntı ve huzursuzluklardan uzak olacaklardır. Mevki ve makamı işaret eden rüya iş hayatınızda başarıya yükseleceğinizi, elde ettiğiniz başarılarınız sayesinde kısa zaman da üne kavuşacağınızı gösterir. Rüyasında ters ilişkişye girdiğini gören kimse ise kendisine yaklaşan belalara açık olacaktır. Bu rüya kişinin karşılaşacağı zorluklarını, rekabet içinde geçen iş hayatını, hayal kırıklıklarını simgeler. Rüyada cinsel ilişkiye girdiğini görmek erkek ya da kadın için farklı yorumlara sebep verir. Örneğin bu rüyayı gören kişi kadın sa bu kişinin başına gelecek olumsuz olaylarını simgeler. Kişi erkek se mal mülk anlamında büyük güce sahip olacaktır. 

RÜYADA CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMAK

Rüyada cinsel ilişki yaşamak: rüyasında eşi, sevgilisi ile cinsel ilişki yaşadığını gören kimse, kısa zaman da üne kavuşacak hayal dünyasını güzelleştirecek birbirinden çok imkana sahip olacaktır. Bu rüya hayırlı olduğu kadar bazen de olumsuz durumlara da yol açabilir. Örneğin rüyasında bir kimse tanımadığı kişiyle cinsel ilişki yaşadığını görürse başını belaya sokar. kendisine olduğu kadar ailesine de ciddi zararlar yaşatır. Rüyada cinsel ilişki yaşamak, bazen de özlemlerin son bulmasına, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki sorunların yok olmasına, kendinizi daha mutlu hissetmenize yorulur. 

RÜYADA CİNSEL ORGAN GÖRMEK

Rüyada cinsel organ görmek: rüyada görülen cinsel organ, mal, mülk, sağlık, başarı, güç ve kudreti simgeler, Rüyasında cinsel organ gören kişi ya da kişiler, hayata yönelik her türlü başarıyı ve gücü elde tutarlar. Bu kişiler hayattan zevk almayı bildikleri gibi yardımlaşmaya ve paylaşmaya da açıktırlar. Cinsel organ rüyası aynı zaman da bebek bekleyen kimseler için de doğacak bebeği simgeler. Görülen cinsel organ gören kişiye verilen müjdedir. Bu rüya gören kişiler için her anlamda hayırlıdır. 

RÜYADA ÜNLÜ BİRİYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK

Rüyada ünlü biriyle cinsel ilişkiye girmek: bu rüya kişinin hareketli ve heycanlı hayata sahip olduğuna, kendisini sürekli eylem içinde bularak yaşadığı hayat ve yaptığı eylemlerden keyif çıkardığını gösterir. Rüyasında ünlü biriyle cinsel ilişkişye gördiğini gören kimse, mevki makam sahibi olup kısa zaman da hayal ettiği tüm değerlerine kavuşur. Bu rüya aynı zaman da birlikteliğe, eski sevgiliyle barışmaya, kaybettiğiniz tüm güzel değerlerinize kavuşmayı işaret eder. 

RÜYADA CİNSEL İLİŞKİ GÖRMEK

Rüyada cinsel ilişki görmek: rüyada cinsel ililşki görmek hayırlı olduğu kadar şerri de işaret eder. Bu rüyada önemli olan kişinin kimle ilişkiye girdiğini görmesi, Rüyasında helali olan kimseyle cinsel ilişki gören kimse, hayırlı ve bereketli rızk kapılarına kavuşur.  Hanesinde bolluk ve bereket hiç eksik olmaz. hayatın hep olumlu yönlerini ele alır. Rüyasınd akişi tanımadığı bir kimse ile cinsel ilişki görmesi ise , kötülüğü ve belayı, hanede ayrlılıkların yaşanacağını simgeler. Helali olmayan bir kişi ile cinsel ilişki yaşadığını gören kimse, bile isteyekötülüğe bulaşır, hayatını sarpa saran durumlardan zevk alarak yaptığı pişmanlıklarını görmezden gelir. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.