Kolay Haber

Günlük Burç Yorumları

Medyum

19 Şubat 2022 Cumartesi günlük burç yorumları

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ ( 21 MART - 20 NİSAN )

Koç Burcu: Bugün sizi ve ailenizi yakından ilgilendiren bir konuda karar alma noktasına geliceksiniz. Alacağınız mutlu haber hayatınız için önemli birer dönüm noktası haline gelicek. Aldığınız kararlar ve yaptığınız işlerde daha dengeli ve duyarlı davranmalısınız. 

BOĞA ( 21 NİSAN - 20 MAYIS ) 

Boğa Burcu: Sevdiğiniz insanlar üzerinizde baskı kurmaktan vaz geçmelisiniz. Sizi ve çevrenizdeki insanları yıpratacak kırıcı eylemlerden uzak durmalısınız. Boğa burcuna sahip olan kişiler bugün kendilerine zaman ayıracak uğraşlara yer vererek yaptıkları işlerin keyiflerini sürerler. 

İKİZLER ( 21 MAYIS - 21 HAZİRAN )

İkizler Burcu: Bugün sizler için heycanlı ve sürpriz dolu bir gün olabilir. Yaratıcı ve eğlenceli uğraşlara zaman ayırarak birlikte olduğunuz insanların yanında yer almanın keyfini çıkarın. Ayrıca üzülmenize sebep olacak tüm negatif düşünceleri hayatınızdan atın. 

YENGEÇ ( 22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ ) 

Yengeç Burcu: Gugün çevrenize karşı davranışlarınızda biraz daha yapıcı olmalısınız, ani kararlarınız ve yaptığınız eylemler insanların üzerinde olumsuz etkiler yaratacaktır. Karşılıklı ilişkilerinize önem vererek sevdiğiniz kişilere küçük hediyeler ya da sürprizler yaparak onları mutlu etmelisiniz. 

ASLAN ( 23 TEMMUZ- 23 AĞUSTOS )

Aslan Burcu: Bugün yaptığınız ticari görüşmeler ve toplantılar sizin için hayırlı olacaktır. İş hayatınızda duyacağınız yeni haberler sizi mutlu edecektir. Yaptığınız hayırlı ve güzel işlerin ve yardımsever kişiliğinizin müfakatını göreceksiniz. 

BAŞAK  ( 24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL ) 

Başak Burcu: elinizdeki değerlerinizin kıymetini bilmelisiniz. Seçiliğiniz ve karekteriniz sizin yaşam biçiminiz olacaktır. Aklınıza gelecek her türlü konulara karşı öncü bir planınız ve yaklaşımınız olmalıdır. 

TERAZİ ( 24 EYLÜL - 23 EKİM ) 

Terazi Burcu: Bugün yeteneklerinizi ve duygularınızı ön planda tutmanın tam zamanı, sevdiğiniz kişiye sevginizi belli etmek istiyorsanız biraz yapıcı olmalısınız. Sizin için duygusal önem arz eden eylemlere yönelin bu size manevi kazanç sağlayacaktır. 

AKREP ( 24 EKİM - 22 KASIM ) 

Akrep Burcu: Bugün hesapta olmayan bir durum yüzünden kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız küçük çaplı bir olay size maddi ve manevi sıkıntı verecektir. Birlikte olduğunuz kişiler ve gizli yaptığınız eylemler başınızı ağrıtacaktır. 

YAY ( 23 KASIM - 21 ARALIK ) 

Yay Burcu: Bugün arkadaşlarınızla yapacağınız aktiviteler ve eğlenceli işler sizi mutlu kılacaktır. İçinizde yaşattığınız kurgularınızdan vazgeçerek hayattan zevk almaya çalışın. Yaptığınız bu olumlu eylem sizi oldukça rahatlatacaktır. Bundan emin olabilirsiniz. 

OĞLAK ( 22 ARALIK- 20 OCAK ) 

Oğlak Burcu: Bugün yaptığınız eylemlerinizde biraz daha hassas davranmalısınız. Yaptığınız işler ve konuşmalarınız istenmeyen sorunlara sizleri sürükleyebilir. Unutmayin ki bazı işler sorumluluk getirdiği gibi ilerde düzelmeyecek hatalara da yer verebilir. 

KOVA ( 21 OCAK - 19 ŞUBAT ) 

Kova Burcu: Bugün çevrenize kendinizi ifade etmek ve düşüncelerinizi dile getirmek konusunda oldukça şanlı olduğunuzun farkına varmalısınız. Yaptığınız işlerin ve aldığınız kararlarınızın arkasında durmalısınız. Ufuklarınızı genişletebilirsiniz. 

BALIK ( 20 ŞUBAT- 20 MART ) 

Balık Burcu: Sizi meşgul eden konular üzerinde daha fazla durmamalısınız. Karşılıklı aldığınız kararlar size yarar getirecektir. Düşüncelerinizi çevrenize karşı olumlu yönde göstermelisiniz. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.