Kolay Haber

SİNOP SİYASETİ ŞOKA GİRDİ; TANER DİNÇKURT TÜM ALIŞILAGELMİS DÜZENİ BOZDU

Medya

Sinop ve ilçelerinde yaşanılan siyasi durumlar ve eksiklerin konuşulduğu program. Sinop da yapılan yanlış siyaset, Sinop halkı için siyasete hazır olan tek gerçek vekil. BBP Milletvekili Adayı Taner Dinçkurt bu zamana kadar Karadeniz incisi konumunda olan bir bölge için yapılması gerekenleri bir bir açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinop Milletvekili Taner Dinçkurt, Sinop Adabahçe Düğün Salonunda halk toplantısı düzenledi.  Toplantıya çok sayıda Sinoplu katıldı. 

Yaklaşık 2 saat süren halk toplantısına katılanlar toplantının son bölümünde Dinçkurt'a sorular yöneltti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının bir bölümünde Dinçkurt, başkanı olduğu Sinop Sokak Canlılarını Koruma Derneği'ne bağlı Arama Kurtarma Takımı ile büyük deprem felaketinin yaşandığı bölgede arama kurtarma çalışmaları sırasında yaşadıklarını anlattığında duygularına hakim olamadı. Kelimelerin boğazında düğümlendiği Dinçkurt'u izleyenler de duygusal anlar yaşadı. 

9 İLÇEDE 9 DANIŞMAN

Sinop'un bir çok sorununa da değinen Taner Dinçkurt, milletvekili maaşı almayacağını yineledi. Alışılmadık ve bir vekil profili çizeceğini anlatan Dinçkurt, Sinop'un 9 ilçesinin her birinde birer genci danışman yapacağını, vekil maaşını da bu 9 danışman gence paylaştıracağını dile getirdi.  

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.