Kolay Haber

Manavgat Yanıyor. Felaketin Dehşet Verici Görüntüleri

Medya

Antalya Manavgat'ta çıkan yangına ekipler karadan ve havadan müdahale sürdürürken yangın söndürme çalışmaları kuvvetli rüzgarın etkisi sebebiyle güçlükle ilerliyor.

Antalya Manavgatta Korkunç Yangın

Antalya Manavgatta ormanda 2 farklı bölgeden çıkan yangını söndğrme çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin karadan ve havadan müdahaleleri sürerken oluşan kuvvetli rüzgarların yangını söndürmede güçleştirdiği söyleniyor. Oluşan yangında Manavgatta gelen acı verici görüntüler dehşetin büyüklüğünü gözler önüne seriyor. 

Antalya Manavgatta Büyük Felaket 4 Farklı Blögede Yangın

Antalyanın Manavgat ilçesi yeniköy mahallesinde saat 12: 00 sırlarında ormanlık alan da çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa zaman da büyüdü. Çıkan yangın da çok sayıda zeytinlik, defne ve badem ağaçlarının yanı sıra tarım alanları, hayvanlar ve yerleşim yerleri de zarar gördü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Yangınla ilgili "Köylere geldi, yerleşim yerleri yandı.Yangının nerede olduğunu tam anlamıyla kestiremez duruma geldik. Tamamen yanan köylerimiz oldu" açıklamalarında bulundu. 

Manavgatta Yangın Evleri Kullanılmaz Hale Getirdi

Antalya Manavgatta oluşan orman yangını, bağ, bahçe, tarla, hayvanların yanı sıra çevresinde bulunan yerleşim yerlerini de tamamen kül  etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mühittin Böcek bağlandığı canlı yayın da yangının 4 farklı bölgeden çıkması düşündürcü olduğunu belirtti. Mühittin Böcek sözlerine en kötü günümüzü geçiriyoruz açıklamalarıyla devam etti. 

Antalya Manavgatta Büyük Yangın Cehennemi Yaşadık

Manavgat Yeniköy mahalle sakinleri ellerin de hortum yangının evlerine sıçramasını engellemeye çalıştı. Mahalle sakinleri oluşan dumandan etkilenmemek için de elbiseleriyle yüzlerini kapattılar. Mahalle sakinlerin den Mehmet Ali Arslan yangına hortumla müdahale etmeye çalıştık elimizden gelen bu uçak yetişmedi, Burada cehennemi yaşadık cehenneme gitmeye gerek kalmadı, İfadelerini kullandı.

Antalya Manavgatta Oluşan Yangın Görüntüleri

( İHA )

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.