Kolay Haber

Zara Derin Dekolteli Elbisesiyle Yürekleri Ağza Getirdi

Magazin

45 Yaşındaki ünlü Türkücü Zara sahne kostümü için tercih ettiği derin dekolteli siyah elbisesiyle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

45 Yaşındaki Türkücü Zara Derin Dekolteli Siyah Elbisesiyle Genç Kızlara Taş Çıkardı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan türkücü Zara sahne için tercih ettiği siyah derin dekolteli elbisesiyle adeta genç kızlara taş çıkardı. Zara konser sonrası resimlerini Instagram sayfasından paylaşmayı da ihmal etmedi. 

Zaradan Derin Göğüs Dekolteli Elbise Şovu

Uzun sahne kostümüyle tüm gözlerini üzerinde toplayan 45 yaşındaki güzel türkücü Zara göz kamaştıran kıyafetiyle genç kızlara adeta taş çıkardı.

Zara Kimdir?  

Zara 15 Ağustos 1976 yılında İstanbul Üsküdarda doğdu. Gerçek adı Neşe Yılmazdır. Neşecik adıyla sekiz albüm çıkaran ünlü türkücü aslen Adıyamanlıdır. 1991 yılında Milliyet gazetesinin liseler arası açtığı Türkü yarışmasında birinci olmuştur. Aynı yl ikinci kez girdiği yarışmada tekrar birinci olmuştur. 1996 yılında TRT'nin açtığı "Yetişmiş Ses Sanatçısı" sınavına girdi ve kazanarak "TRT Türk Halk Müziği Akitli Ses Sanatçısı" ünvanıyla göreve başladı.

Zara Türk sanat müziği ve Batı müziği tarzında amatör olarak bir çok konsere imza attı. 1998 yılında AVUNTU adlı ilk albümünü çıkardı. Çıkardığı albüm sayesinde ylın umut veren kadın sanatçısı ünvanını aldı. Aynı zaman da (2000/2001/2002/2003) en iyi Türk Halk Müziği Kadın Sanatçı Altın Kelebek ödüllerini aldı.

2007 yılında kendi adını taşına ZR adlı müzik şirketi kurdu. 2009 / 2011 yılları arası Oktay Kaynarca ile birlikte Salı Sefası adlı program sunmuştur. Ünlü türkücü müzik hayatının dışında sinama sektöründe de yer almıştır. 'Eylül Fırtınası ve Deli Yürek-Boomerang Cehennemi' dir. Zara son olarak 2012 Temmuz ayında Flamenko tarzıyla harmanladığı yeni albümüyle sevenleriyle buluştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.