Kolay Haber

Yusuf Güneyin Taksici Krizi

Magazin

Yusuf Güneyin taksici krizi sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz günlerde de Astral seyahatle uzaya gittim açıklamalarıyla gündeme gelen şarkıcı köprü trafiğine girmek istemeyen taksiciyle kavga ederken o anları sosyal medya sayfasından paylaştı.

Yusuf Güneyin Taksici Skandalı Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney taksi krizi yaşadı. köprü trafiğine girmek istemeyen taksiciyle sözlü tartışma yaşayan Yusuf Güney o anları Instagram sayfasında paylaştı. Taksiciyle kavgasını cep telefonu kamerasına kaydeden Güney o anları sosyal medya üzerinden paylaşarak ''neymiş ağabeyimiz karşıya geçmek istemiyormuş, neymiş trafik varmış'' bana inermisin arabamdan diye tehdit etti. Ünlü şarkıcı 1,5 saattir araba bekliyorum diyerek kendisini savundu.

Taksiciden Yusuf Güneye Tehdit Dolu Sözler / Artislik Yapma

37 yaşındaki ünlü şarkıcı taksicinin ağabey 5 saatte de geri döneceğim sen beni tehdit mi ediyorsun sözlerine mecbursun adam seçiyorsun ne demek istiyorsun ben hatalı değilim şeklinde ifade kullandı. Yaşadığı tartışma anlarını cep telefonuna kaydeden Güney taksici krizini ınstagram sayfasında paylaştıktan kısa bir süre sonra sildi. Daha önceleri de Astral seyahatle uzaya gittim. Açıklamasıyla gündeme gelen şarkıcı bu sefer de taksici kriziyle sosyal medyada kendisini göstermeyi başardı...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.