Kolay Haber

Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Edizhun Fatma Girikin Cenazesinde Göz Yaşlarına Boğuldu

Magazin

Yeşilçam'ın efsane güzeli, dört yapraklı yoncası Fatma Girik hayata gözlerini yumarken, Usta oyuncuyu anma töreninde duygusal anlar yaşandı.

Yeşilçamın Usta Oyuncusu Ediz Hunun Yakın Dostu Fatma Girike Son Vedası Yürekleri Dağladı

Bir dönem yeşilçamın dört yapraklı yoncası olarak görülen usta oyuncu Fatma Girikin cenazesinde duygusal anlar yaşandı. Usta oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğarken, Fatma Biriki anma törenininde duygu dolu anlar yaşandı. Anma töreninde yaşanılan duygusal anların detayları....

Yeşilçamın Usta Oyuncusu Fatma Girike Son Veda

Geçmişten bugüne yer aldığı bir çok dizi ve filmde Türk sinamasına güyük katkı sağlamış başarılı oyuncu Fatma Girik geçtiğimiz günlerde Covid 19' a bağlı çoklu orggan yetmezliği sebebiyle hayata gözlerini yummuştur. Fatma Girikin ansız ölümü Türk sinama sanatçılarını yasa boğarken, gugün Fatma Girik için bir anma töreni düzenlendi. Bir çok sanatçının katıldığı törende yakın dostu Ediz Hunun konuşmaları ise yürekleri dağladı. Usta oyuncu Edizhun: ‘’Dürüsttü, mertti! İnsanın gerçek gücü sıçrayışlarda değil sarsılmaz duruştadır! Böyle bir kadındı. İnanın en yakınlarından biriyim, büyük bir kayıptır’’ ifadelerini kullandıktan sonra Girik’in tabutuna sarılıp ağladı. Türk bayrağına sarılı tabutu öpüp sahneden inen Ediz Hun’un o anları ve gözyaşları, salondaki herkesi duygulandırdı. 

Hülya Koçyiğit ''Cesur Yürekli Bir Kadındı''

Usta oyuncu Fatma Giriki anmak için bir araya gelen sanatçılar arasında yakın arkadaşı Hülya Koçyiğitte yer aldı. Koçyiğit yaptığı konuşmasında: ‘’Sevgiliyle iyilikle bakardı... Cesur yürekli bir efsaneydi. Acı çok büyük çok taze. O Türk halkının kalbinde yaşayacak. "Memduh Ün'ü kaybettikten sonra bir türlü toparlanamadı. Dilerim Memduh'a kavuşmuştur. Artık dört yapraklı yonca yok. Ne söylesem yetersiz benim için, Türk sinemasının çok büyük starı ama benim canım arkadaşım. 50 yıllık paylaşımımız var acı çok büyük. Sevenlerinin ve ailesinin başı sağ olsun. O filmleriyle hiçbir zaman ölmeyecek Türk halkının kalbinde yaşayacak’’ dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.