Kolay Haber

Yasak Elma Dizisinde Yasak Aşk Skandalı

Magazin

Yasak Elma Dizisinin Zehra'sı Şafak Pekdemir dizinin ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay ile cihangirde bir eğlence mekanında sarmaş dolaş şekilde objektiflere yakalandı.

Yasak Elma Dizinsinde Yasak Aşk Skandalı! Dizinin Zehrası Şafak Pekdemir Evli Yönetmenle Sarmoş Dolaş Yakalanınca Muhabirlere Saldırdı

Yasak Elma dizisinin Zehrası Şafak Pekdemir başarılı dizinin ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay ile Cihangirde sarmoş dolaş objektiflere yakalandı. Evli olan Akay kendisini görüntüleyen gazetecilere tekme tokat saldırdı. 

Güzel Oyuncu Şafak Pekdemirin Gecesi Olaylı Bitti.

Cihangirde bir eğlence mekanında Yasak Elma dizisinin ikinci yönetmeni Oğulcan Erenle samimi görüntüler veren Pekdemir gecenin ilerleyen saatlerinde eğlence mekanından ayrılırken kendisini görüntüleyen gazetecilere saldırdı. Gecesi olaylı biten Pekdemir saat gece 03:00 sıralarnda bölgeden ayrılmaya çalışırken flşaların patlamasıyla rtalık karıştı. 

Muhabire Kafa Atıp Saldırdı

Cihangirde eğlence mekanından çıkarken gazetecilere yakalanan güzel oyuncu Şafak Pekdemir, muhabirlerle tartışırken, Pekdemirin yanındaki gizemli kişi alkolün de etkisiyle muhabirlere ağza alınmayacak küfürler ederek saldırdı. Alköllü olduğu görülen Pekdemir ve dizinin ikinci yönetmeni olan arkadaşı Oğulcan Eren Kanal D muhabiri Barış Agile kafa atıp saldırdı. Pekdemir tarafları ayırmaya çalışsada başarılı olamadı. 

Şafak Pekdemir ''Özür Diliyorum''

Arabaya binerek geceye damgasını vuran arkadaşının peşinden giden Pekdemir daha olay yerine geri dönerek gazeticilerden özür diledi. Pekdemir; "Arkadaşlar sizden özür diliyorum. Lütfen bu olayı büyütmeyin, haklısınız görüntüleri kullanın ya da kullanmayın demiyorum ama beni lütfen gömmeyin'' diyerek ağlamaya başladı. Güzel oyuncu Şafak Pekdemirin evli ve çocuğnun olduğu iddia ediliyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.