Kolay Haber

Ünlü Şarkıcı Zara Göğüs Dekoltesiyle Olay Oldu

Magazin

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Zara Balıkesir'de vermiş olduğu konserde iddialı kostüm tercih etti.

Şarkıcı Zara Göğüs Dekoltesiyle Olay Oldu

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan, yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Zara verdiği konserde yine iddealı bir kostüm tercih etti. Geçtiğimiz günlerde giydiği dekolteli elbisede göğüs dekoltesini sansürleyen Zara bu sefer giymiş olduğu kıyafeti sansürsüz bir şekilde sosyal medya hesabında paylaştı.

Başarılı performansı ve güçlü sesiyle sahnelerin tozunu attıran Zara son zamanlar da yaptığı estetik değişimiyle de sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı Zara geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda dekolteli elbisesi gül emojesi ile sansürlemiş sosyal meyda üzerindeki takipçilerini ikiye bölmüştü. Zara bu sefer Balıkesirde verdiği konderde giydiği göğüs dekolteli kıyafetiyle olay olmuş tüm takipçilerinin beğenisini kazanmıştır. 

Zara Derin Göğüs Dekolteli Paylaşımlarıyla Tüm Dikkatleri Çekti

Geçtiğimiz günlerde Balıkesirde konser veren başarılı şarkıcı Zara vücudunu saran derin göğüs dekolteli elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Sahnedeki görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması üzerine dekolteli sansürleyerek yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

Şarkıcı Zaranın geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu konserde giymiş olduğu siyah göğüs dekolteli elbisesini sansürlemesi olay olurken, Balıkesirde vermiş olduğu konserde giydiği parlak dekolteli kıyafetini paylaşması takipçilerini ikiye böldü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.