Kolay Haber

Ünlü Sanatçıların Mültecilere Tepkileri Dinmiyor

Magazin

Türkiye'de oluşan yangınların ardından dolaylı veya doğrudan yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Demet Akalın Afganlı mültecilerin parkta eğlendiği videoları sosyal medya hesabında paylaşarak Acımıza saygıları yok ülkemizde istemiyoruz diyerek tepkisini gösterdi.

Demet Akalın Afganlı Mültecilerin Eğlence Anlarını Sosyal Medya Hesabında Paylaşarak Tepkisini Duyurdu

Son zamanlarda ünlü bir çok sanatçı ülkemize yasak yollarla girmeye çalışan Afganlı mültecilere karşı tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirmiştir. 28 Temmuzda başlayan orman yangınlarında yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Demet Akalın mültecilerin parkta eğlendiği videolarını paylaşarak Acımıza saygıları yok ülkemizde istemiyoruz diyerek tepkisini gösterdi.

Ünlü Şarkıcıdan Afganlı Mültecilere Tepki Ülkemizde İstemiyoruz.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ülkemizde oluşan yangınların ardından bir çok kanal yardımıyla yardımlar toplamaya başladı. Kendi yaptığı yardımlarıyla afette evsiz kalan insanların acısını biraz olsun dindiren ünlü şarkıcı Mültecilerin parkta çektiği eğlenceli videolarına tepkisiz kalmayarak ''Acımıza saygıları yok ülkemizde istemiyoruz'' ifadesini kullandı. Ünlü şarkıcı aktif olarak kullandığı Instagram sayfasında mülteciler için hepsi aslan gibi çocuk bu kadar acımız varken birde bunların gelmesini istemiyoruz dedi. 

Demet Akalın aynı zaman da Afgan göçmenlerin 200 bine ulaştığını duyduğu özel bir radyo kanalında 3,5 milyon afganlının da türkiyeye gelmek için hazırlık aşamasında olduğunu ifade ederek ne yapacağız valla merak ediyorum dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.