Kolay Haber

Ünlü Oyuncu İrem Sak Yeni Dizisini Duyurdu

Magazin

Ünlü oyuncu İrem Sak senaryosunu kendi yazdığı ve başrollerinde oynadığı yeni dizisi Modern Kadın çekimlerinin başladığını duyurdu.

Güzel Oyuncu İrem Sak Yeni Dizisini Duyurdu! Modern Kadın Setinden Paylaştı

Seeryosunu kendi yazdığı ve başrollerde oynadığı yeni dizisinin çekimlerini paylaşan güzel oyuncu İrem Sak çekimlerin başladığını duyurdu. Son olarak Çukur dizisinde başarılı performansıyla sevdiklerinin beğenisini kazanan başarılı oyuncu başlayacak olan yeni dizisinde ilk kareyide paylaştı. 

Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisiyle dizi hayatında çıkış yapan güzel oyuncu İrem Sak uzun süre Güldür Güldür Şhow programında yer aldıktan sonra Çukur dizisinde Seren Erdenet rolüyle sevenlerinden tam not almıştı. 

35 yaşındaki güzel oyuncu seneryosunun kendi yazdığı ve başrollerde kendi oynadığı dizisinin ilk karesini Instagram sayfasında paylaştı. İrem Sakın  başrolünü kendi oynadığı dizinin Tims&B’nin, yönetmenliğini Ayberk Sak’ın yaptığı dijital dizi 'Modern Kadın'ın çekimleri başladı.

Yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu dile getiren güzel oyuncu dizi çekimleri sırası sette ilk çekimini de sosyal medya hesabında paylaştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.