Kolay Haber

Ünlü Oyuncu Ceren Moray'dan Tamer Karadağlıya Sert Tepki

Magazin

Geçtiğimiz gün Antalya'nın ev sahipliği yaptığı 58. inci Altın Portakal film festivali ödül töreninde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan Nihal Yalçına ödülünü taktim eden Tamer Karadağlının sergilediği olumsuz tavır sosyal medyanın tepkisini çekti. İşte ayrıntılar.

Nihal Yalçına Destek Veren Oyuncu Ceren Moraydan Tamer Karadağlıya Olay Yaratacak Açıklamalar

Geçtiğimiz günlerde Altın Portakal film festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülünü  kazanan Nihal Yalçına ödülünü takdim eden Tamer Karadağlının sergilediği olumsuz tavır sosyal medyanın tepkisini çekmişti. Tamer Karadağlının yaptığı açıklama sonrası durum iyice kızışırken Tamer Karadağlıya bir diğer tepkide kendisi gibi oyuncu olan arkadaşı Ceren Moraydan geldi. 

Bu yıl Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yaptığı 58. Antalya Altın Portakal film festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan kriz sosyal medyaya taştı. Tamer Karadağlının ödül törenin de sergilediği tavır ve sözleri sanat dünyasında olumsuz tepkilere yol açarken oyuncu Ceren Moraydan sert tepki geldi.

CEREN MORAYDAN TAMER KARADAĞLIYA SERT TEPKİ

Ceren Moray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tamer Karadağlıya sert çıkışlarda bulundu. İşte Ceren Morayın gündeme oturacak paylaşımı...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.