Kolay Haber

Survivor Panorama Melisa Emirbayer kimdir kaç yaşındadır nerelidir? TV8

Magazin

Survivor Panorama Melisa Emirbayer kimdir kaç yaşındadır nerelidir? TV8 ekranlarında yer alan Survivor Ekstra sunucuları arasında yer almakta olan Melisa Emirbayer izleyenlerin dikkatini çekiyor. Melisanın sevgilisi var mıdır kimdir? Melisa Emirbayer’in özel hayatı ve biyografisi merak ediliyor. İzmirli olan Melisa Emirbayer’in hayatına dair detaylar burada.Melisa 2019 yılında Survivor’da oynamıştı. 2020 yılında ise Panorama da yer almaktadır. İşte tüm detaylar...

 

SURVİVOR PANORAMA MELİSA EMİRBAYER KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR, NERELİDİR?


Melisa Emirbayer 2 Kasım 1995 yılında İzmir şehrinde doğmuştur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümü son sınıf öğrencisi olan Melisa Emirbayer 2002 senesinde ailesinin yönlendirmesi ve hiper aktifliği sonucunda yüzme sporuna başlamıştır. Fatih Koleji Spor Kulübünde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü’ne transfer olan Emirbayer 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer olmuştur. Bu kulüpte branşı olan kurbağa stilinde her kategoride birçok Türkiye şampiyonlukları olmuştur. 200 metre kurbağa branşında Türkiye rekoru kırıp milli takıma adım atmıştır. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etmiştir. Kariyerini 2018 yılında noktalamış bulunmakta ve Göz tepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yapmıştır. Melisa Emirbayer şimdilerde Survivor Ekstra sunuculuğunu yapmakta. 58 Kilodur. 1,77 boyundadır.

SURVİVOR PANORAMA MELİSA’NIN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Melisanın erkek arkadaşı Sertan, kendisi gibi sporla ilgilenmekte ve su topu oynamakta. Çift, iki senedir beraberlik yaşıyorlar. Survivor 2019 yarışmasıyla adını duyuran Melisa Emirbayer ise, 2 Kasım 1995 tarihinde İzmir’de doğmuştur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yüzme Antrenörlüğü bölümünde son sınıfta eğitimini sürdürmekte. Melisa Emirbayer, Fatih Koleji Spor Kulübünde yüzmeye başladıktan sonra ilk önce Galatasaray Spor Kulübü’ne, 5 yıl sonra da Fenerbahçe Spor Kulübü’ne transfer olmuştur. Bu kulüpte Türkiye şampiyonlukları olmuştur. 2009 senesinde başlayan milli takım serüveni ile birlikte birçok organizasyonda başarılar elde etmiştir. Kariyerini 2018 yılında noktaladı ve Göztepe Spor Kulübü yüzme şubesinde antrenörlük yaptı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.