Kolay Haber

Survivor Hamak ve Tavla Yapma Sonucu 

Magazin

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde büyük başarı elde eden Survivor 2020’de hamak yapma oyununun sonucu merak edildi. Oylama sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı araştırıldı. Acunn.com’da açıklanması beklenen sonuçların ne olduğu gündemde yerini aldı.

Ünlüler takımının geçtiğimiz görev oyununda sitem ettiği biliniyor. Nisa Bölükbaşı’nın söz konusu görevlerde başarılı olduğunu söyleniyor. Ancak Nisa’nın bu oyuna karışmayacağı söylendi. Ünlüler takımının kapanmayan tavlası Acun Ilıcalı’nın bir hayli dikkatini çekti. Kazanan takımın oylama sonucu Acunn.com’da açıklanacağı kaydedildi. Hamak ödülünü kazananın ise tiramisu yemeye hak kazanacağı öğrenildi. 

Hamak Oylaması nasıl yapılır?
Hamak Oylaması acunn.com üzerinden gerçekleşeceği öğrenildi. Takımların yaptıkları hamakların oylaması merak edildi. Kazanan takımın seyircinin oylarıyla belli olması durumu şaşkınlık yarattı. Sonuçları Acun Ilıcalı’nın resmi instagram hesabından duyuracağı belli oldu.

Şarkı yarışmasının galibi kim?
Survivor şarkı yarışmasını kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı, ortaya çıkan şarkı ile büyük bir beğeni aldı. Hazırlanan beste pek çok kişi tarafından beğenildi. Ünlüler takımı ise ada konseyine kafası rahat gitti. Bunun nedeni bir eleme adayı çıkaramamalarında kaynaklı olduğu belirtildi. Bu akşam kaybeden takım bir eleme adayı belirleyeceği için iki takım içinde stresli bir gün olacak. Söz konusu oyunu gönüllüler kazanırsa iki takımdan 3’er adayın eleme potasına gireceği kaydedildi. Ada konseyinde yaşanacaklar herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Tanıtımda Acun Ilıcalı’nın verdiği bir haber sonrası yarışmacıların neden ağladıkları merakla araştırılıyor.

Tavla yarışmasını kim kazandı?
Survivor’da yeni haftanın görevi ise tavla yapmak oldu. İki takım içerisinde en güzel tavlayı yapanın kazanacağı açıklandı. Kazanan takımın ise Browni kazanacağı müjdelendi. Survivor’da yapılan tavlalar izleyicilere oylamaya sunuldu. Yapılan tavlalar Acun Ilıcalı’nın instagram hesabında yayınlandı. Hangi tavlanın hangi takıma ait olduğu bilinmeden, seyirciler beğendikleri tavlaya oyu acunn.com adresinden verebileceği açıklanmıştı. Bu oyunda kazanan takım ise Gönüllüler oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.