Kolay Haber

Sosyal Medya Fenomeni Amber Fields Takipçilerine Güzellik Sırrını Paylaştı

Magazin

Sosyal medya fenomeni ünlü güzel Amber Fields merak edilen güzellik sırrını takipçileriyle paylaştı.

Amber Fields Takipçileriyle Güzellik Sırrını Paylaştı

Güzelliğiyle gözlerine üzerine çeken sosyal medya fenomeni Amber Fields merak edilen güzellik sırrını takipçileriyle paylaştı. Güzel sunucu yaptığı açıklamada ipeksi, pürüssüz bir vücuda ulaşmanıza yardımcı olacak en basit etkenin Yeşim Taşı olduğunu açıkladı. Her gün vücudunda Yeşim Taşını gezdirdiğini söyleyen Amber bu uygulamanın şişkinliği azaltıp dolaşımı arttırmaya yardımcıolduğunu ifade etti. 

Instagram fenomeni ünlü güzel Amber Fields güzelliğini yeşim taşını cildinde gezdirmesine bağl tuttu. Özellikle yüzünde yeşim taşından yapılan silindiri kullandığını ifade eden Amber yeşim taşıyla yaptığı masajın vücudunda biriken toksinleri dışarı attığını savunuyor. Yaklaşık bir yıldır bu uygulamayı yaptığını söyleyen Ünlü güzel “Bunu bir yıldır yapıyorum ve cildim hiç bu kadar iyi görünmemişti” dedi. 

AMBER FİELDS ''GÜZELLİK RUTİNİME DAHİL ETTİM''

Sosyal medya fenomeni Amber Fields daha önce yeşim taşıyla alakalı hiç kimseden bişey duymadığını yeşim taşını kullanmaya başladıktan sonra cildinin dokunda büyük farklılık keşfettiğini açıkladı. Amber yeşim taşındaki farklılık o kadar iyi geldi ki bunu her gece vücudumda cilt bakım rutinimin bir parçası haline geldi dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.