Kolay Haber

Son Dakika İrem Derici Aldatıldı mı!!!

Magazin

İrem Derici ve Cem Belevinin aşk yaşadığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Geçtiğimiz günlerde çıkan haberde Cem Belevinin İrem Dericiyi aldattığı haberi öne sürüldü. Yaşanan olaylar sonrası İrem Derici sessizliğini bozdu.

İrem Derici Sessizliğini Bozdu

Uzun süredir magazin dünyasını ele alan  İrem Derici Cem Belevi aşkı gerçeği yansıtmazken, Cem Belevinin İrem Deliyi aldattığı dedekoduları iddiaya sürüldü. Bu iddialar sonrası İrem Derici sessizliğini bozarak ilk kez kamera karşısında konuştı. 

Cem Belevi Zehra Yılmazla evliliğin eşinden döndükten sonra İrem Dericiyle anılmaya başlamıştı. 8 yıllık dostluklarının olduğunu belirterek ilişkilerinin olduğunu reddeden çift en son Cem Belevinin yeni şarkısının kutlama gecesinde görüntülenmişlerdir. Geçtiğimiz günlerde ise Cem Belevinin İrem Dericiyi de aldattığı haberleri çıkmıştı. Serdar Ortaç konserine giden İrem Derici yaptığı açıklamada Cem Beleviyi sosyal medya hesabında takipleşmeyi bıraktığını söyleyerek ilk kez açıklamalarda bulundu. 

İREM DERİCİNİN CEM BELEVİ AÇIKLAMASI! İREM DERİCİ ALDATILDI MI?

İrem Derici Snob magazin haber sayfasında Beleviyle ilgili sorulara '' Cevabı bende olan bir konu değil. Hiçbir zaman biriyle beraberim ya da bir ilişki içerisinde olduğumu söylemedim. Yalnızım ve hayatımda biri olursa sırtımda getireceğim demiştim. açıklamasında bulundu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.