Kolay Haber

Şeyma Subaşından Flaş Hamle

Magazin

Şeyma Subaşından olay hamle Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi' yle evlilik hazırlığı içindeyken ayrılma karalı alan Şeyma subaşı sevgiliyle olan fotoğraf ve videolarını instagram sayfası üzerinden paylaşarak birlikteliklerini açıkladı.

Şeyma Subaşından Olay Hamle Şeyma Subaşı Geri Adım Attı

Şeyma Subaşı geri adım attı; Aşk hayatıyla magazin dünyasından hiç düşmeyen Şeyma Subaşı evlilik hazırlığı sırasında sevgilisi Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ayrılmıştı. Fakat sevgilisyle aralarındaki buzları eriten Şeyma Subaşı instagram sayfası üzerinden sevgili ile olan fotograflarını yeniden yükledi

Şeyma Subaşından Flşa Hamle Şeyma Subası Sevgilisi  Mısırlı İş Adamı Mohammd Alsaloussi İle Barıştı mı!!!

31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı mısırlı eski sevgilisinden ayrılık haberlerini adeta yalanlar gibi sevgilisi ile tekne turunda sıcak samimi pozlar verdi. İkili her şeyin yolunda gittiğini şuan için ayrılığa dahil hiç bir şeyin olmadığını dile getirdiler. Şeyma Subaşı Sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar da kızı Melisa ile poz verip Melisa için "Beni merak eden sevgili arkadaşlarım. İçim kan ağladığı zaman da bile o her gün yüzümü güldürüyor" mesajı vermişti. 

Şeyma Subaşından  Mısırlı İş Adamı Sevgilisi Mohammed Alsaloussi' ye Birliktelik Çağrısı!!

Mısırlı sevgilisyle ayrılma noktasına gelen Şeyma Subaşının mutluluğu gözlerinden kaçmadı. Subaşı sevgilisiyle barıştıklarını eski günlerine dönerek birlikte oldukları fotoğraflarını paylaştığını söyledi. Şeyma Subaşının insegram üzerinden paylaştığı video da çiftin dans ederken parmağından yüzüğü çıkarmadı dikkatleri çekti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.