Kolay Haber

Sergen Yalçının Büyük Aşkı Ukraynalı Model Apar Topar Ülkesine Döndü

Magazin

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon şampiyon olarak tamamlayan Sergen Yalçın aynı başarıyı aşk hayatında yaşayamadı. Başarılı hoca 9 aydır birlikte olduğu Ukraynalı sevgilisi Lisaveta Karibskaya' dan ayrıldı.

Sergen Yalçının Ukraynalı Sevgilisi  Lisaveta Karibskaya İle Yollarını Ayırdı

Futbol hayatında yaşadığı başarıyı aşk hayatında yaşayamayan Başarılı hoca Sergen Yalçın 9 aydır bilikre olduğu Ukraynalı model sevgilisi Lisaveta Karibskaya ile yollarını ayırdı. Ünlü model Sergen Yalçından ayrıldıktan sonra apar topar ülkesine dönme kararı aldı. 

9 Aylık İlişki Son Buldu

Snob magazin haberine göre 9 aydır gözlerden ırak 22 yaşındaki sevgilisi ile birliktelik yaşayan Sergen Yalçın aradığı aşkı yine bulamadı. Sergen Yalçının ünlü model   Lisaveta Karibskaya ile yollarını ayırdığı ikilinin sosyal medya üzerinden birbirlerini takip etmeyi bıraktıkları öğrenildi. Ünlü Model Sergen hocadan ayrıldıktan sonra apar topar ülkesine döndü. 

Ukraynalı Güzelin Türkiye Açıklaması

yaz boyunca tatilini Antalyada sürdüren Ukraynalı model  Lisaveta Karibskaya "Antalya'da inanılmaz bir atmosfer var. Yemekler, restoranlar ve hizmet çok güzeldi. Çok memnun kaldım"  açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.