Kolay Haber

Sen Çal Kapımı başlıyor

Magazin

Fox TV ekranlarında yakında başlayacağı duyurulan Sen Çal Kapımı dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrol de yer aldığı dizi, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Fox Tv ekranlarında Haziran ayında çekimlerinin başlanacağı duyurulan Sen Çal Kapımı dizisi tanıtım fragmanıyla pek çok kişiyi heyecanlandırdı. MF Yapım’ın sponsorluğunu üstlendiği dizi, karantina günlerinin ardından izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı. Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ayşe Üner’in senaristliğini üstlendiği Sen Çal Kapımı dizisinin tanıtım fragmanı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Başrollerinde genç kızların sevgilisi Kerem Bürsin ve yeteneğiyle göz dolduran Hande Erçel’in bulunması dikkat çekti.

Romantik komedi türündeki dizi Sen Çal Kapımı’nın tanıtım fragmanının yayınlanması sonrası tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide, Hande Erçel, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter gibi isimlerin yer alıyor.  

Sen Çal Kapımı dizisinde oynayacak diğer isimler ise şöyle: Neslihan Yeldan, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan.

Sen Çal Kapımı Konusu
Çekimlerinin Haziran'da İstanbul'da başlaması planlanan romantik komedide hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda'ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.