Kolay Haber

Oyuncu Melis Sezenden Olay Yaratacak Paylaşımlar

Magazin

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Melis Sezen bir çekim için geçtiği kamera karşısına geçti. Üzerinde siyah tüllü kıyafeti olan Sezen iç çamaşırsız olunca kıyafetiyle göğüslerini kapatmak zorunda kaldı.

Sadakatsiz Dizisinin Başarılı Oyuncusundan Seksi Pozlar

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Melis Sezen  bir çekim için kamera karşısına geçerken iç çamaşırsız oluşu sebebiyle üzerinde bulunan siyah tüllü kıyafetinin  eteğiyle  göğüslerini kapattı. Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrollerini oynadığı Sadakatsız dizisinin güzel oyuncusu Melis Sezen sosyal medya üzerinden birbirinden etkileyici pozlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor

Melis Sezenin Göğüslerini Kaparatak Verdiği Poz Yorum Yağmuruna Tutuldu

Bir proje için giydiği siyah kıyafetiyle kamera karşısına geçen Melis Sezenin verdiği poz sosyal medya üzerinden birnlerce hayranının beğenisini kazanmasını sağladı. Melis Sezenin Fotoğrafçı David Bellemere'nin objektifine poz verirken çekim sırasında iç çamaşırı olmadığı için kıyafetinin etek kısmıyla göğüslerini kapattığını ortaya çıktı. Melis Sezenin paylaştığı fotograf sosyal medya üzerinde 98 binden fazla beğeni alırken bir çok sanatçı arkadaşı da paylaşıma yorum yaparak resmi beğendiklerini dile getirdiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.