Kolay Haber

Olay Kadın Asena Atalay Uzun Süreden Sonra Ortaya Çıktı

Magazin

Magazin dünyasının bomba isimlerinden Asena Atalay sessizliğini bozdu. Bir döneme damgasını vuran ünlü futbolcu Caner Erkinin eski eşi Asena Atalay uzun zaman sonra sosyal medya üzerinden yaptığı bikinili paylaşımlarıyla dikkatleri çekti.

Caner Erkinin Eski Eşi Asena Atalay Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Bir döneme damgasını vuran başarılı futbolcu Caner Erkinin eski eşi Asena Atalay sessizliğini bozdu. Uuzun süredir ortalarda görülmeyen Atalay sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Asena Atalaydan Cesur Paylaşımlar 

Bir dönem magazin dünyasının en çok konuşulan isimi Asena Atalay eski futbolcu Caner Erkinle evliyken Akmerkez AVM. nin bebek odasında şarkıcı Berkayla görüntülenmiş uzun süre magazin dünyasının gündeminde kalmıştı. 

Asena Atalay daha sonra tv programlarında sunuculuk yapmış adının karıştığı aşk iddealarıyla uzun süre magazin dünyasında kalmıştı. Atalay uzun süre sessizliğini koruduktan sonra sosyal medya hesabında yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündeme geldi. 

Yaptığı her paylaşımla sosyal medya hesabında olay yaratan Asena Atalay Instagram'a da geri döndü Atalay uzun süre sonra sosyal medya üzerinden yaptığı bikinili pozlarıyla takipçilerinin beğenisi kazandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.