Kolay Haber

NEFİSE Karatay Öyle Bir Poz Verdi ki

Magazin

Nefise Karatay'ın olay yaratan pozları, Son dönemlerde Mehmet Ali Erbil'in söylemleriyle gündem yaratan Nefise Karatay verdiği mavi bikinili pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Düzgün fiziğiyle sosyal medyalarda gündemlerden düşmeyen Nefise karatay mavi bikinili pozlarıyla erkeklerin yüreklerini hoplattı. Nefise karatayın sosyal medyada olay olan o mavi bikinili fotografı,bir çok kullanıcı tarafından beğenilmiştir. Uzun bir aradan sonra yaz ayının gelmesiyle Nefise Karatayda düzgün fiziğiyle ön planda yer almış adeta genç kızlara taş çıkarmıştır. Corona virüsün de etkisiyle sosyal yaşamlarında uzak durma zorunluluğu yaşayan bir çok vadandaşımız gibi ünlülerimizde sosyal yaşamın normalleşmesi ve havaların ısınmasıyla kendilerini otel ve denizler de bulmuşlardır. Bu hafttaki panamuzda  1977 eski türkiye güzeli Nefise Karatayın yıllara meydan okuyan fiziği ve güzelliğini yer almaktayız Nerfise Karatay verdiği cesur pozlar ve fiziğiyle adeta genç kızlara taş çıkartıyor. şte Nefise Karatayın olay olan mavi bikinil fotoğrafı sizlerle

1977 Türkiye güzeli  Nefise Karatay cesur pozlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Mavi bikinisiyle objektifler karşısına geçen Nefise Karatay adeta sosyal medyayı salladı.Yıllara medyan okuyan Nefise Karatay adeta genç kızlara yaptığı bikinili pozlarıyla meydan okuyor. 

Mehmet Ali Erbilin Nefise Karatay Hakkında Yorumu sevenlerini şaşkına uğrattı. Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil eski türkiye güzeli mankeni Nefise Karatay hakkında geçmişte çekildiğimniz o çıplak fotoğraflardan dolayı çok pişmanlık duyduğunu, kendisini suçlu hissettiğini dile getirmiştir. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.