Kolay Haber

Müge Anlı Hakkında Bomba İddia

Magazin

Müge Anlı hakkında bomba iddia ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Müge Anlı ile Tatlı sert programının finale giderken Müge Anlının Acın Ilıcalının satın aldığı Exxen programına transfer olunacağı açıklandı.

Müge Anlı Hakkında Bomba İddia ! Acun Ilıcalı Devrede

Sabah proglarıyla reyting rekorları kıran ve uzun süredir sevenlerini ekranlara kilitleyen Müge Anlı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Güzel sunucu Müge anlının Acun ılıcalının sahip olduğu Exxen'e transfer olacağı Anlının sezon finali değil direk final yapacağı iddiaları atıldı. 12 yıldır ATV kanalında program yapan Müge Anlı'nın  yeni sezonda Acun Ilıcalının sunduğu Exxen' e  transfer olacağı bombası ortaya atıldı. 

Son Dakika Müge Anlı Exxen'de İddiası !

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı  Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finalinin yapmasının ardından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Atılan iddiaya göre Ünlü sunucu Müge Anlının yeni sezonda Acun ılıcalının sahip olduğu paralı  Exxen programına transfer olacağı açıklandı. 

Sosyal Medya Yıkıldı

Sosyal medya üzerinde yayılan iddiaya göre Uzun süredir ATV ekranlarında sunduğu Tatlı Sert Programıyla görmeye alışık olduğumuz Müge Anlının sezon finali yerine prgoramda finale giderek Acun Ilıcalının sahibi olduğu Exxen programıyla anlaştığı iddiaları ortaya atıldı. Yayılan iddialarda Acun Ilıcalının program için kesenin ağzını açtığı söylentileri de kısa zaman da yayıldı.

Acun Ilıcalı Müge Anlı İddiası

1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlayan Acun Ilıcalının satın aldığı Exxen dijital platformu şimdiden kafalarda soru işareti bıraktı. Uzun süredir ekranlarda görmeye alışık olduğumuz reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Talı Sert Programının finale giderek Müge Anlının Exxen programına transfer olunacağı iddiaları ortaya atıldı. Acun Ilıcalı daha önce de Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi yayın ihalelerini almıştı. Son dakika Müge Anlı hakkında bomba iddia; Müge anlı hakkında yapılan iddialar sevenlerini ikiye bölerken  Müge Anlıyı seven onu evinde misafir eden kesim Anlı için ATV' den başka yerde yapamaz derken diğer kesim bu değişimin heriki taraf için hayırlı olacağını dile getirdi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.