Kolay Haber

Mucize Doktor dizisi 22. Bölüm fragmanı yayınlandı mı

Magazin

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlerdi Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı


Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 21. Bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Dizinin başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın paylaştığı Mucize Doktor dizisi 6 Şubat 2020 akşamı yayınlanan bölümüyle pek çok kişiye duygu dolu anlar yaşattı. Son bölümde Ferman’ın hastalık kapması ve karantina altına alınması Ali’nin üzerindeki sorumluluğu artırıyor. Ali bir yandan hastaneye gelen hastalarla ilgilenirken bir yandan da Ferman hocanın hastalığına çare bulmaya çalışıyor. 

Fox Tv’nin vazgeçilmez dizisi Mucize Doktor yine reyting rekorları kıran bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan dizinin geçtiğimiz haftaki bölümlerinde Ferman hastalığa yakalanmış ve kendisini karantina altına almıştı. Dizinin yayınlanan 21. bölümünde Ali Ferman’ı iyileştirmek için hastalığa tedavi yöntemi bulmaya çalışıyor. 

Mucize Doktor Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Mucize doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Yeni Bölüm Fragmanını Seyretmek İçin Tıklayın

Mucize Doktor Dizisi 21. Bölüm Özeti

Acilde işler kontrolden çıkmak üzeredir. Sonunda ekipten biri daha fazla dayanamaz ve yardım etmek için içeri dalar. Biraz olsun kontrol sağlanır ama tehlike henüz atlatılmamıştır. Ferman’ın durumu ağırlaşmaya devam ederken içeride yeterli imkanlara sahip olmayan ekip hasta yakınlarının yardımını ister. Salgından sağ salim kurtulabilmek için herkesin elinden geleni yapması gerekecektir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, bir de üstüne, acilde bir doğum başlar…
Mucize Doktor Dizisi Konusu

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.